2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم‌ رفته ناخن کاری یاد بگیره ناخن همه رو کاشت به جز من

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 69 پست
نیاز نیس جواب پس بدی بهش بگو وقت نداشتی عزیزم دیگه خودم رفتم ارایشگاه

گفتم میگ نننن تو نگفتی 

من با نکاشتنش مشکلی ندارم ولی یجوری رفتار میکنن ادم انگار مسخره اوناس این زورم میاد

نمیکاری دیگ پس گوه نخور بگو نمیکارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرشوهرا همینن

مال منم ارایشگری که یاد میگرفت اخریشم اپیلاسیون بود

همه رو بدون پول هم مو کوتاه کرد هم اپیلاسیون هم ابرو و صورت.همم مراسما همه رو میگفت خودش بیان پیشش این ارایششون کنه .

تمام اقوام رو غیر از من.حتی جاریمم گفته بود بیاد.منم طبقه بالاش میشینم.

البته منم برا هیچ‌کار پیشش نرفتم دیگه.توقع نداشتم بگه کلا.بعدش ولی وقتی به همه حتی اقوام دورترا گفته بود بیان براش ب منی که کنارشم همه کاراش ما ماس یبارم نگفت ولی هم شوهرم برا ی مراسم گفت بهش گفت من خستم نمیتونم،ولی بعد من جاریم و بچش و خواهرش اومدن.نارحت شدم . تنها زندگی میکنه طبقه پایین ما خونه ماس.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
میخاسم یجوری بگم گ یعنی نمیکاری دیگ‌زر اضافه ام نزن

نه اصلا این و نگو چرا خودت و مقصر نشون بدی ، بگو چند باری گفتم ولی پشت گوش انداختی خودمم خیلی ناراحت شدم با اینکه تو یه خونه بودیم ولی بقیه اولویت قرار دادی ، الانم مشکلی پیش نیومده انشاا... ۲۰ روز دیگه واسم ترمیم انجام بده

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
واجب نبود دو هفته بود گفته بود رفتم ک قک نکنه ناخن کار قحطه

خب كاملا مشخصه ك از عمد رفتي وگرنه ناخن كاشتن انقد عجله نبود

حالا هر جوابي هم بدي فرق نداره همش يك نشونه داره

امان از شما عروسها ك از هر موضوعي تنش درست ميكنيد

خواهرشوهرا همیننمال منم ارایشگری که یاد میگرفت اخریشم اپیلاسیون بودهمه رو بدون پول هم مو کوتاه کرد ه ...

بخاطر همینه ک نزدیکیم بهشون حسودی مارو میخورن

کونشون فقط برا ما میسوزه