2777
2789

؟؟؟؟؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۵ گرم خرید ۱ سال بعد همه رو ازم گرفت فروخت هر چند الان چند برابرش و برام خریده اما داغ اونا خیلی سخته😥😄

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

۱۰۰ گرم النگوهام بود

۷۵گرم سرویس عروسی

۳۰گرم یه تک پوش 

با دوتا انگشتر که یکیش نشون بود یکیش حلقه  اوناهم ۷ ۸ گرمی بودن

ما قدیم بودیم طلا زمان ما ۱۲۰هزار تومن بود اینم در نظر بگیر

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

سرویسم 48گرم بود

انگشترعقدم 4گرم 

انگشتر نشون 6گرم 

زیرلفظی ی زنجیروپلاک تقریباً 10گرم 

این طلاهاروخودشوهرم برام خرید

مادرش وخواهرش هرکدوم جداالنگوخریدن هرالنگو4گرم

پاگشا هم بهم ی النگو 4گرمی دادن 

نامزدی یه حلقه ۲ گرمی عقد یه حلقه ۳ گرمی با ۲ تا الگو ۸ گرمی زبونش هم ۴۰ متر دراز بود 😂عروسی هم ندا ...

چرا عروسی نگرفتی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

طرفای ما زیاد می‌خرن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

۱۰۰ گرم النگوهام بود۷۵گرم سرویس عروسی۳۰گرم یه تک پوش با دوتا انگشتر که یکیش نشون بود یکیش حلقه اونا ...

و زمان ما ۶۸۰۰ تومن بود و گداها برای من یه حلقه خریدن ۳ گرم ۳ تا النگو خریدن ۶_۷ گرم یه جفت گوشواره ۲_۳ گرم