2777
2789
عنوان

نظرتون واسه کاری ک واس شوهرم کردم چیه؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 40 پست

خیلی خوبه ، خودت تو خونه نمی تونی شبیه آتلیه کنی و عکس بگیری؟

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم عالی

اتفاقا خیلی از لباسا ک بسته بندین اصلا معلوم نیست تنپوشش چ شکلیه

وقتی تن ی شخص دیگه خوشگل دیره بشه خب تاثیر مثبتی میذاره😊

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
میگه هرکی بیاد ببینه مسخره میکنه اخه چرا

نه بابا منم خیلی دیدم روی لباس های تو خونه عکس مدلش هست

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀
خونم کوچیکه با۲تابچه کوچیک اصلا نمیشه😥

چرا باور کن یکی بیاد کمکت میشه ، اگه می تونی یه تیکه از خونه رو شبیه آتلیه کنی ، موبایل یا دوربینی داری که خوب عکس بگیره ؟

مدل ها فامیلا بودن ؟😁

پسرخودم .دختر جاریم و پسر بزرگه پسردوستم😁

پسر خودت و دختر جاریت خوبن خیلی 😍😍😍 پسر دوستت هم خوبه ولی عوضش هم می تونی بکنی اگه جایگزین پیدا کردی 😁😁😁 

دوستت نبینه صلوات 😁😁😁

دونه ۹تومن دراومد واسم

عکسا سایزش چنده؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

نه الان دقت کردم بیچاره خوبه 😁 فقط مدل موهاش یه کم می تونه بهتر شه😁