2777
2789
عنوان

طرز تهیه دمی گوجه

105 بازدید | 13 پست

من قبلا سیب زمینی و پیاز و گوجه و.. رو ۳ ساعت سرخ میکردم خوشمزع میشد ولی وقت زیادی ازم میگرفت

الان حاملم حال ندارم زیاد پای گاز وایسم یه دستور راحت بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیازتو سرخ کن بعد سیب زمینی نگینی بریز سر تفت بده با ادویه و یه قاشق رب بعد گوجه پوره شده بزن بعدش برنجت و که از قبل ابو نمک رو اندازه کردی و بریز داخل موادت بزار کته بشه

سه ساعت مگه رب درست میکنی؟

پیاز رنده شده رو تفت بده؛ پوره گوجه و ادویه رو اضافه کن. یه قل که زد آب و برنج و سیب زمینی خام رو بریز. آبش تموم شد بذار ده دقیقه دم بکشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چرا سه ساعت چه خبره 

گوجه رو پوره که پیاز رو تفت بده طلایی که شد زردچوبه و فلفل و یذره رب گوجه بریز نفت بده در حد ۱ دقه میتونی رب هم نریزی 

بعدشم پوره و سیب زمینی نگینی شده رو اضافه کن در حدی که آب گوجه کم بشه و حالت سس دربیاد تفت بده حدود ۱۰ دقیقه کافیه بعدشم که دیگه آب و برنج

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
نه خب مبالغه کردم ولی هب زیاد طول میکشید

وای خوبه فکر کردم جدی سه ساعت طول می‌کشه😂😂😂😂

داخل گوگل یه دونه طرز تهیه هست محشره یعنی هفته ای یکبار درست میکنیم 

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️