2777
2789
عنوان

رفت😔تموم شد این رابطه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی از حرفای قشنگت 🤍ولی خیلی سخته که سن سی سالگی شکست عشقی بخوری و هنوز بلاتکلیف باشی 💔دلم از خدا ...

عزیزدلی عزیزم،عشق من هیچی نشده که هنوز جوونی اول راهی از ازدواج کردن با آدم اشتباه خیلی بدتره فکر نکن آدم قحطه تا دلن بخواد آدم هست فقط روی پیشرفتت تمرکز کن تو یه خانم قوی و جذاب هستی که میتونی از پسش بربیای مطمئنم تو بهتر از قبل خواهی شد آدم تاکسیک فقط انرژیو ازت میگیره حالت و بد میکنه پیر میکنن آدمو اصلا بالا رفتن سن نیست که آدمو پیر میکنه چیزی که آدمو پیر میکنه موندن تو فضای اشتباه و موندن با آدم اشتباه هست، تو هنوز جوونی به خودت برس کارهایی که دوست داریو انجام بده فکر نکن همین یه آدم تلپ از یه سياره دیگه افتاده و دیگه آدمی نیست که عاشقت باشه و تو عاشقش باشی، همیشه ارزش خودتو بدون قدر خودتو بدون و یادت نره رابطه ی خوب چیزیه که بهت یه چیزی اضافه کنه نه اینکه کم کنه و انرژی و عزت نفست رو بگیره اگر خلاف این بود که همون سینگلی بهتره از سینگلی هیشکی نمرده ولی با موندن با یه آدم اشتباه چرا، برای سلامتی روانت ارزش قائل باش عزیزم

برو بیرون قدم بزن پیاده روی کن یا دوش بگیر  به خودت برسکاری کن یکم طعم آرامشو بچشی ورزش کن بنویس اصلا فحش بده هرکاری که فکر میکنی آرومت میکنه رو انجام بده و به احساسات احترام بزار و سعی کن به پذیرش برسی و بری سمت پیشرفت و حال خوب و بعدش وارد شدن به رابطه ی درست یادت باشه که سریع وارد رابطه نشی برای اینکه نبود اون آدم جبران بشه و فراموش کنی تو نیاز داری به پذیرش برسی الان عزیزم زمان هست برای عشق مهم اینه حالت با خودت خوب بشه❤️❤️❤️

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
هر بار که ازش ناامید میشم و قبول میکنم که دوستم نداره یهو پیداش میشه ابراز علاقه میکنه و منو به شک و ...

نه اصلاااا ببخشیدا آدم آشغالی که گذاشته دم در دیگه نمیارتش داخل خونش دورت بگردم، بلاک کن بره از این آدمای بیکار زیاده اینا دستکاری روانیه طرف اختلالات شخصیتی و روانی داره اینقدر زیادن از این آدما، اینا حالشونم با خودشون خوب نیست با موندن با این افراد فرصت آشنایی با آدم درست رو از دست میدی دختر قشنگم تو لیاقت بهترین ها رو داری مطمئن باش این آدم چون میدونه تو خیلی دوست داشتنی و خوب هستی به طرز خودخواهانه ای سعی داره دستکاری روانی راه بندازه که هرجور باشه کامل از زندگیت پاک نشه و یادش کنی بهترین انتقام از اون فراموش کردن و نادیده گرفتن و حال خوب تو و پیشرفت تو هست، ضعف نشون نده هدف اینجور آدما همینه❤️❤️❤️

فکر میکردم مردونگی سرش میشه اما فقط قد و هیکلش مردونه بود

حیف ما

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

نه اصلاااا ببخشیدا آدم آشغالی که گذاشته دم در دیگه نمیارتش داخل خونش دورت بگردم، بلاک کن بره از این ...

دقیقااا همینه 🙂تا وقتی نگاش نمیکردم دست و پا میزد بعد ک مطمئن شد دوسش دارم اداهاش شروع شد

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
دقیقااا همینه 🙂تا وقتی نگاش نمیکردم دست و پا میزد بعد ک مطمئن شد دوسش دارم اداهاش شروع شد

آره عزیزم خودتو اذیت نکن مشکل تو نیستی اونه که با خودش مشکل داره و اختلال روانی داره این افراد خطرناکن که تکلیفشون با خودشونم مشخص نیست

عزیزدلی عزیزم،عشق من هیچی نشده که هنوز جوونی اول راهی از ازدواج کردن با آدم اشتباه خیلی بدتره فکر نک ...

حرفات خیلی قشنگ بود حالمو خوب کرد🤍🙃

خداروشکر که همچنوز آدمای مهربون و دلسوزی مثل شما هست 

امیدوارم نون دلتو بخوری🫂💕

آره عزیزم خودتو اذیت نکن مشکل تو نیستی اونه که با خودش مشکل داره و اختلال روانی داره این افراد خطرنا ...

کمبود توجه دارن 😏جنبه محبتم ندارن 

حرفات خیلی قشنگ بود حالمو خوب کرد🤍🙃خداروشکر که همچنوز آدمای مهربون و دلسوزی مثل شما هست امیدوارم ن ...

قربونت برم خداروشکر که حالت خوبه از خدا میخوام بهترین ها نسیب قلب پاک و مهربونت بشه عزیزدلم 

همچنین خودت عزیزم❤️

قربونت برم خداروشکر که حالت خوبه از خدا میخوام بهترین ها نسیب قلب پاک و مهربونت بشه عزیزدلم همچنین خ ...

انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده مهربونم🫂🤍