2777
2789
عنوان

چرا هیچ وقت آدم محبوبی نیستم ☹️

74 بازدید | 6 پست

توی خانواده توی فامیل بین دوستام همیشه اینجوریم حتی پدرم آبجیمو دوس داره مامانمم داداشمو عموم اینام آبجیمو بیشتر دوس دارن پدربزرگ مادربزرگم جواب سلاممو بزور میدن ولی همسشه داداشمو دعوت میکنن خونه شون یا بعش پول میدن دوتا رفیق دارم اونا هی باهم تلفنی حرف میزنن و باهم نزدیک ترن ☹️

چون از کسی انتظار نداشتی وقتی حق و حقوقت زیر پا گذاشتن سکوت کردی ، هر چی سلیطه تر باشی بیشتر بهت احترام میذارن 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو رفتارت دافعه داری ، هیچی نمیگی ارتباط برقرار نمیکنی.

من همیشه محبوبم اینو میگم ک بگم علتش چیه چون عاشق بچه هام هر بچه ای گیر بیارم چن ساعت باهاش بازی میکنم اونام دیگ من از یادشون نمیرم، با بقیه صحبت میکنم از کسایی ک دوسشون دارج بشدت تعریف میکنم کلا ببینم مثلا لباس کسی قشنگه دستپختش خوبه یا هر چیزی ناخودآگاه تعریف میکنم،سیاست دارم و میدونم کجا چی رو نگم چی رو بگم