2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما یه بار یه آرایشگاه بد رفتی حالا اینجوری فک میکنی

نمیدونم ولی احساس میکنم هر چی ساده تر باشه همه چی بهتره

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

اره خوب میشه

من خیلی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه گفتن خیلی میاد بهم که رفتم برا عروسیمم زدم ولی بعد که تو نی نی سایت پرسیدم هی گفتن مشکی بهتره الان استرس بدی گرفتم ک نکنه اشتباه کردم🥺

ی لنز طبیعی و نزدیک ب رنگ چشم خودت بذار

چون وقتی مژه میذاری و سایه میزنی،چشم کوچیک دیده میشه و نمای قشنگی نداره ولی لنز بذاری،چشمات قشنگ تر میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ی لنز طبیعی و نزدیک ب رنگ چشم خودت بذارچون وقتی مژه میذاری و سایه میزنی،چشم کوچیک دیده میشه و نمای ق ...

چه نظر خوبی

من خیلی موی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه گفتن خیلی میاد بهم که رفتم برا عروسیمم زدم ولی بعد که تو نی نی سایت پرسیدم هی گفتن مشکی بهتره الان استرس بدی گرفتم ک نکنه اشتباه کردم🥺

چه نظر خوبیمن خیلی موی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه ...

منم مثل شمام مشکی که میزنم سنم میره بالا چون طبیعت موهامم مشکی نیست و موهام طبیعی خیلی روشنن روبه بلوند. مشکی زدم حتی موهام کوتاه کردم در این حد داغون شدم.