من خیلی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه گفتن خیلی میاد بهم که رفتم برا عروسیمم زدم ولی بعد که تو نی نی سایت پرسیدم هی گفتن مشکی بهتره الان استرس بدی گرفتم ک نکنه اشتباه کردم🥺
چون وقتی مژه میذاری و سایه میزنی،چشم کوچیک دیده میشه و نمای قشنگی نداره ولی لنز بذاری،چشمات قشنگ تر میشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
ی لنز طبیعی و نزدیک ب رنگ چشم خودت بذارچون وقتی مژه میذاری و سایه میزنی،چشم کوچیک دیده میشه و نمای ق ...
چه نظر خوبی
من خیلی موی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه گفتن خیلی میاد بهم که رفتم برا عروسیمم زدم ولی بعد که تو نی نی سایت پرسیدم هی گفتن مشکی بهتره الان استرس بدی گرفتم ک نکنه اشتباه کردم🥺
چه نظر خوبیمن خیلی موی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه ...
منم مثل شمام مشکی که میزنم سنم میره بالا چون طبیعت موهامم مشکی نیست و موهام طبیعی خیلی روشنن روبه بلوند. مشکی زدم حتی موهام کوتاه کردم در این حد داغون شدم.