2777
2789
چه نظر خوبیمن خیلی موی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه ...

نه اصلا ب این فک نکن. وقتی بهت میاد، چرا لایت نکنی.

موی مشکی قشنگه ولی بازم ب هرکسی نمیاد.شینیون روی مشکی هم مشخص نمیشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن نمیخاستم عسلی تیره نزدیک قهوه ای خوب نمیشه؟

اره خوبه عزیزم لنزی که به صورتت گرما بده و با تناژ پوستت مچ باشه، لنز قهوه ای خوبه یا کاراملی یا کهربایی. به هیچ وجه ابی. طوسی و یخی و سبز نذارین.

چه نظر خوبیمن خیلی موی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه ...

کی گفته مشکی بهتره اتفاقا ۹۰ درصد اونایی که گفتن تو عروسیشون رنگ گذاشتن 

یه بار عروس میشی یه رنگ و لایت خوشگل بذار که به رنگ پوستت هم بخوره وگرنه رنگ مو مشکی که تا آخر عمرت موهات مشکی در میاد چه اصراریه 

عروس باید خیلی خوشگل تر متفاوت بشه قیافه اش، هیچ کاری نمیکنی میری عروسی خودت میبینی همه از تو بیشتر چیتان پیتان کردن 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
مرسیییی عزیزمممم انقدر حرص خوردم🥺❤️

نه عزیزم چرا حرص بخوری الان دیدم نوشتی اصلا رنگ موهای خودت مشکی نیست و میخواستی مشکی بذار به هیچ وجه اینکارو نکن اونم تو عروسیت که ریسکه اگه بد هم بشه دیگه از رو رنگ مشکی لایت در نمیاد 

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من خیلی لایت بهم میاد اصلا نمیدونم رو چه حسابه گوگولی و کوچولو تر سنم میشم انقدر همه گفتن خیلی میاد ...

چیزایی مثل مدل میکاپ رنگ مو لنز و... همه سلیقه ای هست و سلیقه افراد هم با هم فرق داره فرقی نداره موهات مشکی باشه یا لایت مهم کار میکاپ کاره که جوری میکاپت نکنه با وجود موهای لایت سنت بالا دیده بشه

مرسی از دلگرمیت عزیزم😍

قربونت سفیدبخت بشی❤️🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))