2777
2789

تصادفی کرد که پاهاش پلاتین خورد لگنش شکسته شد 

اونموقعا زیاااااد ازم پول میگرفت. خیلی . همشم دزدیه من حلال نمیکنم. وقتی الانم بگم حلال نمیکنم میگه خب نکن. مهم نیست. ولی به گفته خودش تا اون دنیا هم رفته و چارتا آدم دیده که خورد خوردش کردن. انقد لاشی بود انقدم اذیتم کرده بود که حد نداشت.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

الان اومده طلب حلالیت ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی به پسر پول میدید ؟

خیلی عجیبه پسر پول خواست بلاکش کنید مگه پدر ومادر و برادر و دایی و عمو فکو فامیلو دوست اشنا نداره اویزون دختر مردم میشه بتیغه؟بره از اونا بگیره

همون پلاتین ها الان کلی درد داره هزینه 😀و اینا همه کارما هست به نظرم

نه عزیزم پولشو داره

به من میرسید پولایی که قرض ازم میگرفت پس نمیداد

خودش با چندین دختر دوست بود بقول خودش این صدمیه ولی من تا به یکی سلام کنم میگه کشته مرده پسرایی و هزارتا تهمت که من با پسرام

براچی به پسر پول میدید ؟خیلی عجیبه پسر پول خواست بلاکش کنید مگه پدر ومادر و برادر و دایی و عمو فکو ف ...

خودشو مظلوم نشون میداد یه مشکلی ام داشت گفت برا درمانمه. دروغگوی شیاد. تیغم زد خیلی. خیلی دروغ و تهمت بارم کرد بعد میگه روز تولدت نحسه چون تصادف کردم توش

تو واسه پسر خرج میکردی؟!؟؟!؟کم کم دیگه داره جای مرد و زن عوض میشه واقعا پرنسس بوده

آقا من بار اولم بود با یه پسر آشنا میشدم. اون توی دختر بازی دادن حرفه ای بود. بهم قول و قرار ازدوج داد ببخشیدادقیقا همونایی که میگن چطور پول دادی بخدا خودشونم بودن میدادن چون نمیدونی چجوری بازیگری میکنه