2777
2789

واقعا چرا؟ 

داییم به قول خودش عاشق طبیعت گردیه 

مامان بابام آشغالاش رو جمع میکردن، بهش چیزی هم میگی، میگه ولش کن

بعد جالبه رفتیم یه جایی، گفت چقدر کثیفه مردم شعور ندارن😐

وای اره منم اینقدر حرصی میشم کسی از آشناهام زباله بندازه تو محیط

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست شوهرمم ایران بود هیچیو رعایت نمیکرد حتی به خانما احترام نمیزاشت رفته انگلیس همچیو رعایت مبکنه به زنا احترام میزاره دقیقا برعکس رفتاراش وقتی ایران بود میگه اینا ارزش دارن !

شش روز رفتیم شمال باور کن چند بار به سرم زد پاشم آشغالهارو جمع کنم من اجازه نمیدم بچه هام یه پوست تخمه بندازن بیرون اونوقت مادرشوهرم به لج من از پنجره هی آشغال پرت می‌کرد بیرون آخر شوهرم باهاش بحث کرد 

چون فرهنگسازی قوی و اصولی در این راستا انجام نشده و متاسفانه خیلی ها فکر میکنن فقط موظف به تمیز کردن خونه شون هستن و مسئولی در قبال شهر و طبیعت و... ندارن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............