امسال آموزش پرورش آزمون دادم میگن سابقه باید داشته باشی برا امتیاز .دیگه کجاها میتونم شرکت کنم میگن بهزیستی هم میخواد ولی ما شهرمون کوچیکه چندساله ندیدم بخوان از طرفی گرفتن ارشد بالینی هم خیلی سخته تازه ممکنه بعدشم نتونم کار گیر بیارم شهرستانم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگه ماها سابقه داشتیم آزمونو دادیم بسم الله گفتیمو شروع کردیم مصاحبه رو رفتی؟
موقع شما رقیباتونم امتیاز سابقه رو نداشتن .الان امتیاز ضریب یک و نیم دادن به اونا .یه ماه پیش آزمون دادم فعلا جوابش نیومده ولی امتیاز م ۳۰۰میشه خیلیا از من بهتر زدن و امتیازم دارن
موقع شما رقیباتونم امتیاز سابقه رو نداشتن .الان امتیاز ضریب یک و نیم دادن به اونا .یه ماه پیش آزمون ...
نمیدونم من رقیبامو نمیدیدم و اهمیتی نداشت برام ولی قشنگ یادمه یکی دکتری بود من ارشد اون چندتا کتاب چاپ کرده بود ولی خیلی استرسی بود و اومد بیرون گف رد شدم