2777
2789

پدر و مادرم خیلی مزخرفن هر دوشون. می‌خوام برم خوابگاه کارمندی بگیرم امسال. به نظرتون اگر بگیرم ممکنه بیان محل کارم بزنن بکشتم. پدرم خیلی وحشی و مزخرفه 

خیلی بی فرهنگه

تو خونه اصلا آرامش ندارم 

از طرفی محل کارم هم دائم هست و نمیتونم تغییرش بدم تعهد دارم

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاد بزنم دماغ و دندون و اینام رو بشکنه هم فرقی نداره یا بیاد اسید بپاشه صورتم. چیکار میشه کزد

هیچ کاری از دستت بر نمیاد 

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
کار من گه توش اینجاست تعهد هم دادم نمیتونم در بیام. اگر پرستار بودم حتما میرفتم

من دانشجوی ترم ۶ میکروبم نه کار هست نه کارآموزی قبول میکنن هزینه کا آموزی جای خصوصی خیلی زیاده

خوب خونه واقعا اذیتم می‌کنن سگن از شب تا صبح داخل خونه ان هی باهات بحث میکنن27 سالمه 10 ساله این وضع ...

ذکر بگو قرآن بخون متوسل شو به اهل بیت خصوصا امام زمان. ان شاءالله درست میشه.  پدرتون با ایمانه؟؟

ذکر بگو قرآن بخون متوسل شو به اهل بیت خصوصا امام زمان. ان شاءالله درست میشه. پدرتون با ایمانه؟؟

متاسفانه خدا همیشه کنار مون نیست اگه بدونی و قدررررررر ذکر خوندم دعا کردم قرآن نماز چله قم جمکران مشهد رفتم 

بخدا قسم یکدونه مشکلم هم حل نشد