2777
2789

اینقدر برق های خونه مون رفته که تلویزیون قاطی کرده جومونگ دیشب حمله کرده کوفه مختار هم با سوسانو رل زدن

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

مغزم باگ داد😂

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

اینقدر برق های خونه مون رو بردن که باید زنگ بزنیم اداره برق بگیم چرا برق ها رو نبردین هنوز دو سه تا از وسیله برقی ها سالمه

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونستی قراره از شنبه برق ها نره؟

انشاالله از یکشنبه روزی دو ساعت میاد

پیغام کاشانی ها به سلمان پادشاه عربستان

اگه یک بار دیگه به خلیج فارس بگی خلیج عرب ما هم به پایتخت تون میگیم ابوزید آباد

از ما گفتن بود 

اینقدر تو دیوار بودم که می تونم قیمت این کامنتی رو که می ذارم حساب کنم

یک اسبه زنگ میزنه سیرک میگه من کار میخوام

استاد سیرک میگه باید مهارت داشته باشی 

اسبه میگه اینکه من دارم حرف میزنم مهارت نیست

یک جوری میگن دونه های انار یکجا نشسته انگار دونه های ذرت با شلوار کردی دارن تو کوچه های تهران ول می چرخن

ایرانی رو بیندازی تو آب شش در میاره

پس اسرائیل بدون مردم تین کشور یک مشت نامیرا بدبخت هستن

بریم به فرشته بهشت بگیم ایرانی هستیم به خدا میگه این ها به اندازه کافی بدبخت بودن برن بهشت 

فرشته هم برای ما دلسوزی می کنه