2777
2789

نذر نمک کرده بودم

به هرکس که میدادم تعجب میکرد و یه جوری نگاش میکرد و زل میزد بهش و بالا و پایینش میکرد انگار دنبال این بود که یه چیزی ازش پیدا کنه بالاخره و یه ظرف پلویی چیزی از زیر بسته بندی نمک بزنه بیرون

بعد که میفهمیدن نمک خندشون مبگرفت،پوزخند میزدن

چندنفر میرفتن جلوتر به فامیلاشون که باهم بودن نشون میدادن و نمیدونم چی میگفتن میخندیدن

دوتا دختر تقریبا بیست ساله هم که کنارم بودن از بس خندیده بودن و تعجب کرده بودن که دیگه نگم براتون

چرا اخه اینطور میکردن؟خیلی خجالت زده شدم

عزت نفسمو خورد کردن با رفتاراشون

فقط یه خانم محجبه بود سریع فهمید گفت عه نذر نمکه؟گفتم اره،دست انداخت رو شونم و کلی تشکر کرد و گفت قبول باشه انشاالله که حاجت روا باشید

ولشون کن نذرتون قبول باشه التماس دعا

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلیا شعورشون نمیرسه ونمیدونن 

بیخیال

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم 

منم مشابه این اتفاق برام افتاده 

بخاطر همین نذری هامو میبرم امامزاده پخش میکنم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بیخیال قربونت برم مهم نباشه مهم اینه تو نذرتو ادا کردی میرفتی میزاشتی دم امام زاده ای جایی یا میدادی به ی هایپر مارکت میگفتی بزاره کنارش و ب مشتریا بگ نذر نمکه و بردارن 

بیشتر مردم نذر رو به شیرینی و خرما و... میدونن 

نمک هم براشون جدید بوده ..

ارزش نذر به قلب تو و نیتت برمی‌گرده نه نگاه و قضاوت مردم

نذرتون قبول باشه 

ی آلوی شیرینم😍🎀 تلاش میکنم یکی از بهترین آلو های دنیا بمونم🥰😍❣️

میشه درمورد نذرت بگی، چطوریه؟  حاجت میده؟ 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️