2777
2789
عنوان

داییم واسه خونم پتو خریده😒

217 بازدید | 17 پست

بچه ها من خیلی هزینه کردم واسه مهمونی اولین بارم بود میومدن خونم بعد خلاصه یه پتو ژله ای نازک خریده طرح قدیمیا هس از اوما ینی خیلی اشغاله وضعشم بد نیست اصلا ابروم رفته جلو شوهرم (من توقع ندارم چسزی بیارن ولی حداقل می تونست یه چیز بهتر بگیره) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش پولشو میداد

شایدم تو خونه داشتن بدون استفاده بوده آوردن برات

دایی منم اینجوریه با اینکه وضعش خوبه عیدا به جای عیدی بهم کادو های اشغال میده😑

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ایکاش پولشو میدادشایدم تو خونه داشتن بدون استفاده بوده آوردن براتدایی منم اینجوریه با اینکه وضعش خوب ...

اره اینم اینجوزیه هر سال پپارچه میخره برای خواهراش و مامانم ینی به درد دستمال شدن هم نمیخوره 1 متر گلگلی و دمدمه