2777
2789
عنوان

تجربی کوفتی

85 بازدید | 6 پست

دهمم نمونه دولتی درس میخوندم ریاضی دوباره امتحان باید میدادم چون زیر ۱۲ بودم ولی هیچی نخوندم و صد درصد گند زدم میدونم از مدرسه نمونه اخراج میشم ولی خب دیگه برام مهم نیست آخرش مگه قراره چی بشه تجربی خیلی سخته آدمو داغون میکنه شیمی ام تجدید شدم دوشنبه هفته بعد امتحان دارم زورم میگیره بخونم بگین برم چه رشته ای کمکم کنین دوستان 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی ک علاقه داری

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

تجربی سخت نیست واقعا 

فقط زیادی سنگینه!

اگه تجربی رو اصولی ادم نخونه باید بره تو جوب بخوابه منم دهمو تر زدم

ولی بنظرم ریاضی برو البته باز باید خیلی بخونی . اگ نخونی باید بری رو پشت بوم بخوابی 

درکل تجربی رشته ی خوبیه و شایدم چون نمونه درس خوندی برات سختش کردن یه دوستی دارم دهم نمونه بیرجند خوند و کاملا نا امید بود جون خیلی سخت بود لولش و اومد بیرون اواسط سال و خیییییییلی راضی تر بود...

شاید اخراج شدی به نفعت بود نمیدونم والا مدرسه عادی میتونی ریاضی بخونی یا تجربی رو ادامه بدی

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT