2777
2789

وضعشون خیلی خوب نیست نه که بد باشن ولی اونجوری نیستن بتونن خیلی ریخت و پاش کنن همیشه غذای ساده و زنوگی ساده و مثل خیلیا و منم هروقت میرفتم خونشون بیشتر وقتا ینی حاضرم قسم بخورم ماکارانی بی گوشت با سویا بود و من همیشه احترام نگه میداشتم و میخوردم و میگفتم عالیه خیلی خوش مزست آشپزیت واقعا خیلی خوبه فکر میکردم خودشونم غذای بهتر نمیخورن مثلا چندبار کوکو بود غذا با اینکه من چند هفته یهبار میرم خونشون و عقدیم تا اینکه فهمیدم وقتی شب رفتم غذای اینجوری جلوم گذاشته اضافه غذای ظهرشونو دیدم تو یخچال که مثلا ماهی بود یا غذای خوب بود کلا دیشبم یه اتفاقی افتاد که یهویی رفتم و دیدم شام ماهی دارن من خونه مامانم شامم خورده بودم و رفتم ولی خیلی دلم شکست مامانم وقتی غذای خاصی قراره درست کنه همیشه به شوهرم میگه بیاد ولی مادرشوهرم هروقت میرم یا ماکارانی با سویا یا کوکو خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیوردم دیشبم هرچی شوهرم گفت توماهی دوس داری بخور نخوردم گفتم شام خوردم ازدواج ما از اول با مخالفت مامانش بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی سویا و کوکو رو به به چه چه میکنی تهش میگه ببین کی هستی که برا کوکو و سویا اب دهنت آویزون میشد.. ولی برا همسرت گلایگی کن و بگو دیگه شام نمیری خونشون که اذیت نشه راحت غذای مدنظرشو بپزه بخورین

سبک میشم که

نه

نیم ساعت قبل زنگ بزن 

بگو دارم میام مثلا

عادتشون بده

خانواده شوهر رو هر چی عادت بدی همون میشه

ظرف همش بشوری

عادت میکنن 

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده

تو ۳۰ سالگی فهمیدم ماها خوش قلبم نبودیم 

ماها اسکل بودیم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

کاش این همه خودتو خاکی نشون نمی‌دادی بازم دیر نشده میتونی دفعه بعد که مجبور شدی خونشون باشی بازم ماکارونی با کوکو گذاشت بگی من فکر میکردم غذاهای خوبتون اینان نمی‌خواستم معذب بشین تعریف میکردم وگرنه ما برای مهمونامون بهترین غذاها رو میپزیم 

نه ماهی مونده بود دیگه ماکارانی تازه

فهمیدم 

ببین نمیشه نرفت خونشون ولی اگه رفتی وعده غذایی رو خونتون بخور بگو میل ندارم خودش می‌فهمه مطمئنا عمدی اینطور پذیرایی می‌کنه 

دیگه هم خیلی تشکر نکن یعنی چی تو تازه عروسی عوض اینکه بهترین غذاهارو بیارن برات ماکارونی و کوکو؟