2777
2789

و بگید چرا دوسش دارید و میخواید یادش بگیرید؟🪽🌸

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

تریکو بافی چون آسون و جذابه 

کار با خمیر هواخشک چون دقت میخواد و آدمو محو کار میکنه 

شمع سازی چون خیلی بامزس شمعی رو استفاده کنی که خودت درستش کردی....

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زبان های خارجه 

چون علاقه دارم به ارتباط برقرار کردن و صحبت به زبان های دسگه انگار ناشناخته ها رو کشف می‌کنی 😅

ویولن علاقه دارم 

نقاشی عاشقشم به دلایل زیاد یکیش آرامش یکی دیگش هم تخیلات ذهنیم رو میتونم بکشم یا علایقمو 

نویسندگی هم خیلی دوست دارم اصولی یاد بگیرم  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

هنر که زیاد دارم 

خیاطی 

آشپزی

معرق منبت چوب 

قلم زنی خیلی دوست دارم یاد بگیرم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

من دوست دارم موسیقی یاد بگیرم

الان نقاشی با گواش و مدادرنگی و سیاهقلم و طراحی لباس و خیاطی و عروسکدوزی و گلدوزی و آشپزی و یسری رشته های رقصو بلدم قبلا هم یسری چیزا از معماری و نویسندگی بلد بودم ول کردم

هنر آشپزیم که خیلی خوبه رانندگیم اوکیه حالاهم دارم می خوابم راستی خیلی دوست دارم بازارهای مالی رو یا ...

خسته نباشی کوزت سرآشپز 🤣🎀

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
زبان های خارجه چون علاقه دارم به ارتباط برقرار کردن و صحبت به زبان های دسگه انگار ناشناخته ها رو کشف ...

چه جالب منم زبان انگلیسی بلدم و دوست دارم و نقاشی 

آشپزییی 🍝

قلاب بافی درحال یادگیریم چون میخوام عروسک ببافم 🥹🥲💘

و یکمممم نویسندگی بلدم و میخوام حرفه ای تر بشه چون دوست دارم کتاب چاپ کنم 🌝🤝🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

هنر که زیاد دارم خیاطی آشپزیمعرق منبت چوب قلم زنی خیلی دوست دارم یاد بگیرم

معرق و‌منبت چطورن؟ به نظر سخت میاد

من دوست دارم موسیقی یاد بگیرمالان نقاشی با گواش و مدادرنگی و سیاهقلم و طراحی لباس و خیاطی و عروسکدوز ...

ماشاءالله هنرمندی چقد🥰ازشون درآمدم داشتی؟ من خودم زبان،خیاطی نقاشی عکاسی آشپزی شیرینی پزی گلدوزی اکسسوری دست ساز و تازگیا دارم بافتنی یاد میگیرم 

چه جالب منم زبان انگلیسی بلدم و دوست دارم و نقاشی

به سلامتی ، منم دانشجو آموزش زبان انگلیسی هستم 😍

البته تازه المانی هم شروع کردم ، اما علاقه به عربی و کره ای هم دارم نیمدونم اینا رو خودخوان بخونم یا گیج میشم ( البته کره ای الغباشو و یکسری کلماتشو بلدم ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

آشپزییی 🍝قلاب بافی درحال یادگیریم چون میخوام عروسک ببافم 🥹🥲💘و یکمممم نویسندگی بلدم و میخوام حرفه ...

وای چقد تو منی 🥰🥰 منم تو نوجوونی نویسنده ی قابلی بودم🤣الان دیگه وقتشو ندارم اما تازگیا دارم بافتنی یاد میگیرم برای بافت عروسک🥹🌸