2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسره بگید

94 بازدید | 13 پست

بچه ها با یه پسره آشنا شدم بعد دیروز رفتیم دیت از دیروز اینقدر پیام میده همش دایرکتم خوابیده بهم گفت من یه تجربه بدی داشتم تمام صدمو برا یکی گذاشتم و میخواستم باهاش ازدواج کنم ولی دختره منو نخواست بعد چند سال برا باره دومه ک میخوام همچین کاری بکنم توهم اگ نا امیدم کنی ممکنه همیشه تنها بمونم راست میگه بهش اعتماد کنم یا نه؟ بعد اینکه من بهش گفتم تا قبل نامزدی هیچ رابطه ای نمیتونم داشته باشم گفت من بهت احترام میزارم مشکلی با این موضوع ندارم حس میکنم زبون بازه و داره خرم میکنه نظر شما چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم والا اصلا رفتاراش عادی نیس یعنی منظورم اینه در این حد کسی ندیده بودم قربون صدقه بره و فلان..

خودت عقل داری دیگه ادم با دو روز آشنایی با کسی عاشقش نمیشه مخصوصا که قبلا هم کسی رو دوس داشته همش حرفه قربون صدقه و ...

اول اینکه پسر خوب باشه از پاتنرش بعد نمیگه بعدشم هدف همه پسرا از دوستی مشخصه دیگه...........انقدر میره تو مخت وابسته بشی اخرم ازت.........در خواست می کنه و تو هم بخاطر وابستگی بهش اعتماد می کنی

دنیا دنیای گرگ هاست پسرا خودشون تو فضای مجازی و اکسپلور میگن قصدشون از دوستی چیه

واقعا چحوری اعتماد می کنید

این از اون زبون باز هاست  مواظب  باش

اول اینکه پسر خوب باشه از پاتنرش بعد نمیگه بعدشم هدف همه پسرا از دوستی مشخصه دیگه...........انقدر می ...

نه بابا اعتماد ک نکردم و نمیکنم وابستشم عمرا اگ بشم من هنوز اکسمو دوست دارم بخاطر همین هیشکی تو دلم نمیره

در این حد ندیده بودم😂😂😂

بعنوان کسی که با یه برادر بزرگتر بزرگ شدم میگم اینا همش سسشعرای پسراست 

حکایت  روباع و کلاغ رو شنیدی؟روباه قربون صدقه کلاغ می رفت ولی کلاغ رو نمی خواست دنبال پنیر کلاغ بود 

خلاصه بگم پسری که شمارو بخواد با مادرش میاد خواستگاری نه اینکه دوستی دوستی مشخصه فقط وسیله هوس و سرگرمی پسراست 

پسرا بین خودشون از کارایی که با دختر می کنن میگن به این چرت و پرت ه دل نبندید بربد  دنبال کار و پیشرفتتون مردا تنهاتون  می زارن ولی علم و پول نه 

خودم هیچوقت واد رابطه نشدم و از همه دوستام موفق تر ام