2777
2789

تاپیک قبلمو ببینید ، با شوهرم نشستیم به حرفای مادرشوهرم فکر کردیم دیدیم با عقل جور نمیاد اصلا، میگه صداتونو فلان کس موقع ماشین شستن تو حیاط شنیده، درحالیکه اولا ماشین شستن خودش کلی سروصدا داره و ادم بیکار نیس بشینه صدای مارو گوش کنه ثانیا ما خونمون دوبلکسه حیاط اونا دقیقا اونور ساختمونه اتاق خواب ما بالاتر و دقیقا اینور ساختمونه , مگه اینکه ما داد زده باشیم داریم فلان کارو میکنیم و در اتاق و در بالکن حتما باز بوده باشه تا صدا بره به حیاط همسایه خونمونم کوچیک نیس ۲۸۰ متره 

بعد من هی ابراز ناراحتی میکردم شوهرم هی میگفت ولش کن ولش کن آخرش گفت که یه کلمه گفتم ولش کن( هرموقع شوهرم اینو میگه ینی یا مقصر خودش بوده یا خانوادش) گفت که من خودم به مادرم گفتم هرکی این حرفو زده غلط کرده بیخود کرده ما اونقدم بی حیا و بی خانواده نیستیم موقع اونکار صدامونو بلند کنیم همه بشنون، همه حرفارو مادرشوهرم از خودش گفته بود عقده ای😢😒

خیلیم مث اینکه دلش پر بوده و عقده داشت هرچی گفتم صدای خنده و شوخیمون بوده هی حرف خودشو میزد میگفت ما تو در و همسایه آبرو داریم تاحالا کسی به ما نیومده تذکر بده،😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تاپیک قبلی یه جور دیگه توضیح داده بودید. به هر حال طبق توضیح خودتون صدای جیغ و داد شما بلند شده ...

اره ما صدامون میاد من منکر نشدم ولی صدای رابطه نیس ، صدای جیغ و داد اونام میاد، حتی دایما صدای گریه مادرشوهرم میاد تو خونمون ، ناراحتی اعصاب داره، بحث اینه که صدای شوخی و خنده مارو ربط داده به صدای رابطه و اومد و کلی حرف بارم کرد از طرف همسایه و منم از خجالت آب شدم

اره ما صدامون میاد من منکر نشدم ولی صدای رابطه نیس ، صدای جیغ و داد اونام میاد، حتی دایما صدای گریه ...

خب صدایی که شما توصیفش کردی رو هر کی باشه همون برداشت رو داره

اگر براتون مهمه باید یکم مراقب سر و صداتون باشید. 

خب پس اینجا خونه و چاردیواری معنیش چی میشه😕😢

مگه کسی شما رو از خونه تون بیرون کرده؟!

صدای نامناسب شما رفته بیرون و بهتون تذکر دادن

گفتم که یا برای شما مهم هست یا نیست. اگر مهمه باید مراقب حریم خونه تون باشید و ملاحظه کنید. اگر هم مهم نیست که دیگه هر کی تذکر داد بگید به شما مربوط نیست و دوست داریم

همسایتونو میشناسی که کدومه این حرفو زده؟

ببین دیروز همسایه اومده بود دنبال من بود مادرشوهرم درباز کرده بود و به گفته مادرشوهرم فقط با خودم کار داشت، منم گفتم باشه مامان شمارمو بدید بهش زنگ بزنه کارشو بگه گفت باشه فرستادم شمارتو، بعد دیدم مادرشوهرم اومد بالا خونه ما نشست شروع کرد گفت احتمالا اینارو بهت بگه و گفت گفت گفت، منم آب شدم از خجالت 

بعد هنوز که هنوز همسایه زنگ نزده کارشو بگه و از حدسی که زدیم اینه که مادرشوهرم حرفارو از خودش دراورده

مگه کسی شما رو از خونه تون بیرون کرده؟!صدای نامناسب شما رفته بیرون و بهتون تذکر دادنگفتم که یا برای ...

نه خب صددرصد مهمه منم از موقعی که گفت کلا همه در و پنجره هارو بستم پرده هارو کشیدم با اینکه هوا گرمه و به شوهرم گفتم حق نداری حتی پرده رو بکشی ولی خب... حرف من یه چیز دیگس اما بازم ممنون

ببین دیروز همسایه اومده بود دنبال من بود مادرشوهرم درباز کرده بود و به گفته مادرشوهرم فقط با خودم کا ...

من بودم شیرینی ای چیزی واسش مییردم میگفتم مادرشوهرم گفته گفتین سروصدا از خونه ما شمارو اذیت کرده اگه چیزی بوده عذر میخوام 

واسه همچین چیزی هم خجالت نکش خجالت نداره بعد اهنگ رو زیاد میکنی بیرون از خونه وایسی صداش چقدر میاد؟ 

در هرصورت راستم گفته باشه بازم خنده داره مادرشوهرت انقدر بزرگش کرده