2777
2789
عنوان

بزرگترین آرزوی من

135 بازدید | 8 پست

در حال حاضر بزرگترین آرزوم رفتن به یه باغ میوه است 

برای خیلی ها یه چیز عادی تو دسترس(اونایی که بچه روستان)اما برای من شده آرزو 

خیلی دلم میخواد یه بار دانشجو بودم رفتم روستای دوست مامانم سمت کاشان بهشتی بود برای خودش 

خوشبحال اونایی که روستا دارند ما هیچ وقت نداشتیم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ویلا اجاره کن با خانوادت

اجازه میکنیم تقریبا هر سال ولی اجازه نداریم دست یه میوه ها بزنیم منم به حروم و حلال پایبندم دوست دارم راحت میوه بکنم بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه میکنیم تقریبا هر سال ولی اجازه نداریم دست یه میوه ها بزنیم منم به حروم و حلال پایبندم دوست دار ...

عزیزدلم🥺

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ما روستا داریم خدا روشکرولی من دوست داشتم یه خونه هم داشتیم اونجا

باز لااقل یه جایی برای رفتن دارید 

الان مثلا ما ساکن تهرانیم اطراف تهران مثلا شهریار یا دماوند خیلی داشتن باغ گرون خرید باغ هم جاهای دور خوب شدنی نیست

باز لااقل یه جایی برای رفتن دارید الان مثلا ما ساکن تهرانیم اطراف تهران مثلا شهریار یا دماوند خیلی د ...

اره واقعا خدارو شکر میکنم

انشالله برای شما هم شرایط مساعدش فراهم بشه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اره واقعا خدارو شکر میکنمانشالله برای شما هم شرایط مساعدش فراهم بشه

انشالله یه پول یهویی به سلامت و شادی برسه دستمون تو شهریار یا جاده چالوس یا کردان یه باغ میوه بخریم

انشالله یه پول یهویی به سلامت و شادی برسه دستمون تو شهریار یا جاده چالوس یا کردان یه باغ میوه بخریم

انشالله

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞