2777
2789

خانم ها من اشتباه میکنم خیلی هم اشتباه 

با یک پسره ای را زدم حس میکنم فقط منو برای رابطه میخواد 

نه این که اکسمم نخواد میخواد ولی این کاملا داد میزنع 

خدایا چیکار کنم بین دو راهی خیلی سختی قرار گرفتم اگر بخوام برگردم با اکسمم میگه آره چند وقت باید فیلم بدم هر نیم ساعت ک خوابم یا بیدارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐چرا باید از سر تنهایی بری تو همچین رابطه هایی؟؟

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

یعنی چی که باید فیلم بدی مثلاً چه جوری آدم بدگمان و شکاکیه عزیزم به نظرم کلاً هر دوتاشو قطع کن ابطه‌هاتو اگه درس می‌خونی به فکر درست باش اگرم نمی‌خونی بیخیال شو این چیزا ارزششو نداره به خدا

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬

با هر دو بهم بزن پسری که دختر رو برا جسم اش میخواد فقط هوسه بعد یه مدت که خر اش از پول گذشت اون دختر رو ول می کنه این اشتباه رو نکن 

من تو رفیقام دیدم که چقدر از لحاظ روحی مشکل پیدا کردن 

بعدشم واقعا اجازه میدین پسرا تودوستی که هیچ تعهدی پشتش نیست بهتون  دست بزنن؟!

وقتی وارد یه رابطه میشی با قبلی کاملا تموم کن که اینجوری نشی

خب این طبیعیه که واسه رابطه بخوان تو اونو واسع چی میخوای ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید