2777
2789
عنوان

امروز شاخ در آوردم کاملا🤨🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 95 پست
یهو تو 25 سالگی یادشون میوفته چه اشتباهی کردن زود ازدواج کردن. تازه یادشون میوفته دوست پسر بازی نکر ...

دقیقا

حتی بنظرم دوس پسر داشتن هم تو ۱۵ سالگی اشتباهه چه برسه به ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همه جا نیست ما تو یه شهر کوچیک هم هستیم ولی خانواده ها حساسن رو این مسائل من فکر میکنم این دو ...

حق با شماست واقعا همه جا اینطوری نیست

ولی اونا واقعا نامزد داشتن حلقه دستشون بود

یکیشون تند تند زنگ میزد میگفت : امیرررررم

کوفت و زهرمار با امیرم 😡😡🤣🤣🤣🤣🤣

حق با شماست واقعا همه جا اینطوری نیستولی اونا واقعا نامزد داشتن حلقه دستشون بودیکیشون تند تند زنگ می ...

شاید شایدم دوست بودن و همینطوری حلقه انداختن چون از این موارد زیاد دیدم دوستن و واسه همدیگه حلقه میخرن 

آره خوشبختانه روز به روز داره کمتر می‌شه ولی همچنان خیلیا قربانی این رسم اشتباه می‌شناین که اون دختر ...

نه اون دوتا بنظرم واقعی بودن چون حلقه داشتن و هی تو باشگاه زنگ میزدن واسشون که بیان دنبالشون

یکیشون وقتی داشتیم سرد میکردیم که باشگاه ساکت بود گوشیشو ورداشت با صدای بلند میگفت امییررررممممم😐😐🙄