2777
2789

همش هم ب خاطر موجودی ب خاطر شوهر پفیوز . زندگیشون ب این روز افتاده . اخه مرتیکه هول اشغال تو ک اهل زندگی نیستی گوه میخوری یه دختر معصومو از خونه پدرش میبری . غلط میکنی بهش تعهد الکی میدی . تو چ جوونوری هستی دختری رو با هزار ارزو میبری خونه ات . بچه میندازی تو دامنش . بعد فیلت یاد هند میکنه میری دنبال خیانت . زن دوم . ب خدا اینایی ک هوار میشن تو زندگی مرد متاهل اینا بی خونواده ان اینا خرابن فقط دنبال پولتن ن دنبال زندگی ‌ . ولی این مردای هول ک عقلشون تو دستگاه تناسلیشونه این چیزارو درک نمیکنن . این زنها جوونی شون رو پای اینا میزارن بعد با یه بچه زندگیشون رو خراب میکنن . دو تا کاربر تو سایت دنبال میکنم یکیش فقط ۲۷ سالشه .شوهرش از بارداری بهش خیانت میکنه وقتی بچه ب دنیا میاد طلاقش میده . زن زائو رو با یه نوزاد رها میکنه میره دوس دختر هرزه شو میگیره . یه کاربر دیگه هست فقط ۳۱ سالشه . از ۱۵ سالگی زنش شده الان  دو تا بچه داره ۱۴ و ۸ ساله . شوهرش ۴ سال هست ب این زن دست نزده طفلی رفته استعلام گرفته متوجه شده شوهرش زن گرفته . این زنها تو فشار جنسی عاطفی و ... میمونن شوهره میره با زنهای خراب خودشو تامین میکنه . وای دلم خیلی برای اینا کبابه . این دومی هم طلاق نگرفته ولی از تاپیک هاش ک خوندم متوجه ام حالش خیلی بده قلبش ب خاطر فشار روحی ضعیف شده با اینکه فقط ۳۱ سالشه . 

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای این دوتا کاربر خیلی ناراحت شدم با حرفاشون گریه کردم . باورم نمیشد یه مرد ذاتش چیه ب این نقطه میتونه برسه که زن و بچه ای ک از خون خودشه ول کنه بره دنبال یه هرزه . جالبه این مردا تو فقر و بی پولی با زن اولن ب اوج ک میرسن دور شون پر میشه از زن هرزه . ولی عقل ندارن بفهمن طرف دنبال چیه . 

کاش دلها در چهره ها بود ...

برای کسی ترحم نکن جذب نکنی ناخودآگاه 

اینجا هم خیلی باور نکن 

و اینکه متاسفانه من اینجا خانما با سواد با درک درست از زندگی خیلی ندیدم که بخوام افسار زندگی به دست بگیره 

قشر زیادی دختر که منتظر اومدن ناجی برای تغییر زندگی 

و وقتی می‌فهمند اشتباه کردن نقش فدا شده بازی می‌کنند