2777
2789

بیشتر مادرش و خواهرش که مجرده باهامون میان

البته مادرشوهرم زن خوبیه ، کاری بهم نداره

اگرم جایی بیاد باهامون اصلا دست و پاگیر نیست و اذیت نمیکنه ، خیلی جاها حتی نظر من براش مهمه و حواسش هست کاری نکنه که بین منو شوهرم دعوا بشه 

حتی دخترشم کنترل میکنه چیزی نگه من ناراحت شم یا بی احترامی بشه

اما نمیدونم چرا من خودم با خودم کنار نمیام 

میگم چرا باید اینا پیشمون باشن

از یه طرف میگم خب اینا که کاری ندارن بذار باشن

نمیدونم خودمو قانع کنم که اگه اونام بیان مشکلی نداره یا شوهرمو 

شما بودین چیکار میکردین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن اوایل این بود تازه بدون مشورت اینکارو میکرد ،منم چندبار بدون مشورت کل خانوادمو ریختم تو ماشینش ،اونموقع متوجه شد که کارش جالب نیست😂 و اگه بکنه، منم میکنم 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

وقتی ادمای خوبی هستن مشکلی باهم ندارین چ اشکالی داره بیان 

زنداداش من   تو همه دورهمیا و مسافرتامون باهامونه بش خوش میگذره 

انقد ک با ماها وقت میگذرونه با خانواده خودش نیس 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

خوبه که چرا واقعا ناراحتی 

منم دوست داشتم با خانواده ها معاشرت داشته باشیم اما خانواده شوهرم اخلاق ندارن خانواده خودمم پایه نیستن 

همیشه دونفری تنهایم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

گاهی تنهایی برین

یا مثلا اونا برن یه جا شما رین جای دیگه

یا مثلا جاهای دیدنی شهرتون و پارک تنها برین

بازم خوبه برخلاف خیلی ها که اینجا میگن شوهرت تو رو میبره گردش بعضی ها تاپیک میزنن با دوستاش میره ما رو اصلا هیچ وقت نبرده و نمیبره یا بعضی ها حتی پارک و خرید هم با هم نرفتن

خونوادش هم که خوبن بعضی ها خونواده اجازه نمیدن عروسشون خرید هم بکنه و میگن این ولخرجی ها چیه

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین