2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه از آب باشه

156 بازدید | 16 پست

سلام 

ما جنوب زندگی می‌کنیم کیفیت آب لوله کشی افتضاحه یا بوی لجن میده یا گلیه وقتایی هم که صافه بوی کلر خالیه این اواخر مخصوصا همه مشکلات پوست و مو پیدا کردن من یک هفته ای هست خارش شدید کف سر گرفتم امروز به یاد کلاس چهارم که بودم گفتم نکنه شپشه و دقیقا شپش بود دهنم باز موند آخه مت واقعا هیچ جا نمیرم کسی هم این مدت نیومده خونمون فقط خودم و شوهرم یعنی ممکنه از آب باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم از هوش مصنوعی هم پرسیدم میگه از آب منتقل نمیشه شپش زیاد شده از یه جایی گرفتی یادت نمیاد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

برات از chatgpt plus  پرسیدم😂

می‌فهمم نگرانی‌ت رو، ولی از توضیحی که دادی، خیلی بعیده که شپش ناشی از آب لوله‌کشی باشه. شپش معمولاً از تماس مستقیم با فرد مبتلا یا وسایل شخصی مثل شانه، کلاه، حوله یا بالش منتقل می‌شه و نمی‌تونه از آب لوله‌کشی به وجود بیاد.

اما در مورد خارش و مشکلات پوستی:

کیفیت پایین آب یا کلر زیاد می‌تونه باعث خشکی و تحریک پوست و مو بشه، ولی شپش ایجاد نمی‌کنه.

شپش باعث خارش شدید کف سر می‌شه و وقتی پیدا می‌کنه، معمولاً خود شپش یا تخم‌هاش (نیت) روی مو دیده می‌شه.

اگر فقط شما مبتلا شدی، احتمالاً قبل از پیدا شدن شپش، از طریق تماس نزدیک با کسی که ناقل بوده، انتقال پیدا کرده.

راهکار:

1. درمان شپش با شامپو یا محلول مخصوص شپش (Permethrin یا مالتی‌تارگت) و شانه کردن دقیق موها.

2. شستن لباس، ملحفه و حوله‌ها با آب داغ.

3. بررسی سایر اعضای خانواده و وسایل شخصی.

4. برای خارش ناشی از آب، استفاده از شامپو و نرم‌کننده مناسب، و شاید فـیلتر آب خانگی، کمک‌کننده باشه.

اگه بخوای، می‌تونم یه روش مرحله‌به‌مرحله بگم که چطور کل خانواده و خانه رو برای شپش کاملاً پاکسازی کنی تا دوباره

نگیره. می‌خوای برات بگم؟

کاربر آقا هستم 🤓 کارشناس ارشد حقوق کیفری و جرم شناسی⚖️                                                                                       

برات از chatgpt plus پرسیدم😂می‌فهمم نگرانی‌ت رو، ولی از توضیحی که دادی، خیلی بعیده که شپش ناشی از ...

ممنونم عزیزم 

من خودم کلاس چهارم که بودم شپش گرفتم الانم موهام کوتاهه هر روز حمام میرم با هیچ کی هم رفت و آمد نداشتم برای همین احتمال دادم ممکنه از آب باشه

بعید میدونم از هوش مصنوعی هم پرسیدم میگه از آب منتقل نمیشه شپش زیاد شده از یه جایی گرفتی یادت نمیاد

من خودم کلاس چهارم که بودم شپش گرفتم الانم موهام کوتاهه هر روز حمام میرم با هیچ کی هم رفت و آمد نداشتم برای همین احتمال دادم ممکنه از آب باشه

چرا نگفتی شپش من فکر کردم اب باعث خارش کف سرت شده که برا منم پیش اومده ولی شپش از گرما بوجود میاد یا ...

شپش تو آب زنده نمیمونه کهاحتمالا از سر یکی دیگه بهت افتاده

شپش داخل اب حموم باشه شاید شپش فقط فرد به فرد منتقل میشه به موی آلوده زدی موهاتو یا حیوون یا ادم