2777
2789
عنوان

انگار دیگه شوهرمو دوس ندارم

604 بازدید | 27 پست

انگار ازش دلسرد شدم حس میکنم بی معرفته نمیشه تو بدبختیا روش حساب کرد ذاتا خونوادگی رفیق نیمه راهن فقط وقت خوشی کنارتن 

حتی یادم نمیاد کی بوسیدمش کی با محبت نگاش کردم بهش میگم با زن برادرت شوخی نکن اینقدر انگار نه انگار یا دعوامون شد من ناراحت بالا بودم اونم بیخیال پایین با خونوادش میگفت می‌خندید جلو خونوادش نشون داد سگ محلم کرده....

خب حق داری اگه اینطوریه، باید بشینی حرف بزنی باهاش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین حرفم باهاش بزنی فایده نداره

من عاشق شوهرم بودم، اینقد پشت مادرش رو گرفت، اینقد با من دعوا کرد سر کارای مضخرف اونا که ناخوداگاه من نسبت بهش برگشته

همش درونی احساس میکنم مادرش رو دوست داره و حس جنسی ام بهش خیلی کم شده

الان خودش نارحته میگه تو سردی ، چرا اینجوری شدی ، تو که اینجوری نبودی اولش

حرفم زده، معذرت خواهی کرده ولی دلی من دیگه ادم قبل نیستم، چون با گوشت و خون و پوست فهمیدم اولویتش من نیستم

ناخوداگاه بدنم هم مقاومت میکنه که باهاش باشه

منم مثل تو شدم

خیلی وقته بوسش نکردم

بغلش نگردم

اون بزور منو بغل میکنه پسش میزنم

از روزی ک منو زد سر هیچی بیشترازش بدم میاد

میگم نیا کنارم بزور میاد میگه چی شده حالااا

ازاین همه وقاحت وبی شعوریش تعجب میکنم حتی یه معذرت خواهی نکرد ک هیچ

میگه باز میزنمت اگه چرت بگی

چرتم چیه اسم مادر عفریتشو اوردم وسط بحت

خودش کلی منو فحش میده مهم نیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین حرفم باهاش بزنی فایده ندارهمن عاشق شوهرم بودم، اینقد پشت مادرش رو گرفت، اینقد با من دعوا کرد سر ...

دقیقا تو شرایط شمام با اینکه فقط دو سال و نیمه ازدواج کردم 

بخصوص اینکه من مشکلات دیگه ای هم دارم

عجیب خستم ....

تو هر چقدر رو این حساس باشی که اون با زن برادرش شوخی نکنه 

با خودش میگه حتما ی چیز بیشتر داره که باعث شده زنم زورش بیاد و ناراحت باشه و دنبال اون ویژگی در اون زن میگرده و باعث میشه بیشتر توجه کنه بهش .

میخوای بیاد سمتت بهش بی توجهی کن و با هرکارش واکنشی نشون نده 

بخودت خیلی برس و لباسای جذاب و س.کسی تو خونه بپوش 

ببین چطور میاد سمتت.

دقیقا تو شرایط شمام با اینکه فقط دو سال و نیمه ازدواج کردم بخصوص اینکه من مشکلات دیگه ای هم دارمعجیب ...

منم سه ساله ازدواج کردم ،

شوهرم خیلی شاکی عه که چرا سرد شدی

خیلی فکر کردم تا به این نتیجه رسیدم، متاسفم که کاری هم نمیتونم براش بکنم، تقصیر خودشونه

منم مثل تو شدمخیلی وقته بوسش نکردمبغلش نگردماون بزور منو بغل میکنه پسش میزنماز روزی ک منو زد سر هیچی ...

طول روز سرد و آرومم ولی شبا بقدری فشار روحی بهم میاد ک تا صبح بیدارم با خودم حرف میزنم و با خدا دعوا میکنم بخصوص ک دوبار سقط کردم دستمون فعلا تنگه چون حقشو میخورن و عرضه نداره کاری کنه از همه بدتر عروس جدیدی ک اوردن حاملس و اعتراف میکنم حسادت داره دیوونم میکنه میگم مگه من چ بدی کردم ک هی سقط میکنم اون از سهم ما هر روز لباس جدید و ....

تو هر چقدر رو این حساس باشی که اون با زن برادرش شوخی نکنه با خودش میگه حتما ی چیز بیشتر داره که باعث ...

بی توجهم و انگار نمیفهمه جالبه همین جاری نمیزاره شوهرش با من حرف بزنه ولی شوهر احمق من تا میاد اونو صدا میکنه

طول روز سرد و آرومم ولی شبا بقدری فشار روحی بهم میاد ک تا صبح بیدارم با خودم حرف میزنم و با خدا دعوا ...

چقدر منیییی🥺منم اینجوری بودم اوایل

شبا تانزدیکای صبح گریه میکردم اون میخوابید راحت

درکت کردم منم دوبار سقط داشتم یکی شش ماهه😔

جاریم باردار شد منم حسرت میخوردم 

مشکلت چیه سقط شدن؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂