2777
2789
عنوان

معلما فقط بیان و دانشجو معلما

191 بازدید | 38 پست

میگم به نظرتون ابتدایی بهتره یا تربیت بدنی؟ چون ابتدایی شنیدم واسه ارشد میتونن مشاور شن

واسه کسی که خودش بدنسازه

کدوم پولش بیشتره؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولش هیچ فرقی نداره و اینکه اگر من بودم تربیت بدنی رو انتخاب میکردم

معلمی؟ پولش فرق داره

مشاور میتونه مطب بزنه 

ورزش تو باشگاها و..

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بستگی به علاقت داره هر کدوم سختیهای خودشو داره

مثلا همکار ورزشمون چون همه مدارس سالن ورزشی

قرار داد ندارند خیلی نالانه سرما وگرما قابل تحمل نیست چون پوستش حساس وخیلی روشن هست بشدن لک وداغون شده.

ابتدایی افتصاحه هرروز با اولیا سرکار داری اعصاب نمیمونه برات بچه ها یکسره دعوا و.....من خیلی اذیت میشم ولی مربی تربیت بدنی خیلی شیک میاد سرکلاس میبرتشون تو حیاط چهارتاورزس میده تمام

ازهمه بدتر هرروز ما بخشنامه داریم اینو انجام بده اونو انجام بده

یا حالاحالاها مدیر بهمون مرخصی نمیده چون عملا کلاس تعطیل میشه ولی تربیت بدنی راحت زنگ میزد نمیام

خدایا منو به آرزوهام برسون
بستگی به علاقت داره هر کدوم سختیهای خودشو دارهمثلا همکار ورزشمون چون همه مدارس سالن ورزشی قرار داد ن ...

مشاوره چی

علاقه بیشتر ورزشه اما همه میگن مشاوره بهتره

پولش و..

ابتدایی افتصاحه هرروز با اولیا سرکار داری اعصاب نمیمونه برات بچه ها یکسره دعوا و.....من خیلی اذیت می ...

میدونم عزیزم منظورم ارشد بود که میتونید مشاور بشید

گفتم مشاور بهتره یا ورزش