2777
2789
عنوان

مامانم خسته ام کرده

123 بازدید | 12 پست

هر روز باداداشم میره بیرون بعد برمیگرده بهم میگه خونه رو تمیز کنی ها بیام ببینم اینجوریه پوستتو میکنم یاد فیلم کوزت می‌افتم  اولاش خواستم انجام ندم  ولی خب خیلی دعوام کردن و منو محدود کردن فک کن همش با اون میره بیرون خرید من همش خونه ام و دارم میشورم می‌سازم 

دیگه جوری شده فامیل بهش تیکه میندازه دختر داییش میگه انقدر پسرتو نیار یکبارم دختروتو بیار و....

نمیدونم چه کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پدرت مطرح کن و بگو ازش بخواد رعایت کنه. البته الان هر چی بیشتر کار کنی کدبانوتر میشی به دل نگیر.ب ...

کدبانو کیلو چنده؟! این همه مادرامون و مادربزرگامون کدبانو بودن بشور بساب و واسه ی مانتو خریدن باید التماس شوهر کنن پول بده چیشدن پسسس

یبارم با کدبانو نباشیم بریم تو بازار