2777
2789

دلایل مختلف میتونه داشته باشه

دوس داشتن کسی و نرسیدن بهش

تجربه های تلخ و تاثیر گذار

نبود ادم امن تو زندگی

تلاش کردن و نرسیدن

کودکی تلخ و و و ....

فکر کن من همه اینا رو باهم دارم 

همه حال بدی ها یه دلیلی دارن دوس داشتی بگو گوش میکنم شاید خالی بشی

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من دویدن و نرسیدن تلاش کردم بزای بچه دار شدن نشده

عزیز دلم یعنی دکتر گفته نمیشه؟؟ اخه یکی از اشناهای ما کلا هیچوقت اوی زندگیش پریود نمیشد ولی خیلی دوا و درمون انجام داد الان یه دختر دارن کلا رحمش مشکل داشت و شد امیدتو از دست نده 

عزیز دلم یعنی دکتر گفته نمیشه؟؟ اخه یکی از اشناهای ما کلا هیچوقت اوی زندگیش پریود نمیشد ولی خیلی دوا ...

نه دکتر نمیگه نمیشه

آی وی اف کردم یک بار انتقال دادم منفی شده 

چند تا جنین دیگه هم دارم 

اما امید دیگه ندارم 

امیدم و از دست  دادم 

خواهرمم تازه از دست دادم 

دلایل مختلف میتونه داشته باشهدوس داشتن کسی و نرسیدن بهشتجربه های تلخ و تاثیر گذارنبود ادم امن تو زند ...

من تو خونه هر کاری می کنم فقط از خواهرم به جای من تشکر می کنن و تو فامیل بیشتر اسم انو میارن تا  حرص منو در بیارن  واقعا دنیای بدی هست تو دانشگاه هم  تمرکزی برا درس خوندن ندارم برا گذشتم

نه دکتر نمیگه نمیشهآی وی اف کردم یک بار انتقال دادم منفی شده چند تا جنین دیگه هم دارم اما امید دیگه ...

عزیزم روحش شاد 

میشه انشالله که میشه خالم بعد از ده سال تلاش الان یه پسر خیلی قشنگ داره 

شما مجردین یا متاهل؟!

مجردم ولی خب چون با همراه خالم دکتر میرفتم واسه باردار شدنش ک ده سال تلاش کرد تقریبا همه جور ادم دیرم ک مشکل داشتن ولی باردار شدن پس امیدتو از دست نده

مجردم ولی خب چون با همراه خالم دکتر میرفتم واسه باردار شدنش ک ده سال تلاش کرد تقریبا همه جور ادم دیر ...

ممنون عزیزم 

امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیب شما کنه! 

من اومدم مسافرت دیدن مادرم روحیه ام بهتر شد شکر خدا