2777
2789

بابا من بکی بگم رشتمو دوستندارم  روحم در عذابه بابتش افسردگی گردفتم از استرس هزار جور اختلال روانی دارم کاش لاقل خودمو بکشم راحتشم اصلا من گوه خوردم با این انتخاب رشتم  

چطور شوهری که بهش علاقه نداری میشه طلاق گرفت اما رشته نه

هی میپرسن بعدش میخوای چیکار کنی، اصلا بعدش میخوام ی چاله بکنم خودمو دفن کنم😑

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
چندمی چ رشته ای

دانشجوم

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره جمله آخرت 

منم کنار تو یک چاله می کنم باهم دفن شیم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

دانشجوم

خب برو انصراف بده خانواده ات میخوان چیکار کنن؟ بعدها که بگی بهشون مقصر شمایین میگن تو عرضه نداشتی خودت تصمیم بگیری، 

برو دانشگاه انصراف بده از کجا میخوان بفهمن تا بهشون نگی

درباره جمله آخرت منم کنار تو یک چاله می کنم باهم دفن شیم

بیا لاقل تنها نباشم😥

خب برو انصراف بده خانواده ات میخوان چیکار کنن؟ بعدها که بگی بهشون مقصر شمایین میگن تو عرضه نداشتی خو ...

بعدش بهفمن ک پارم میکنن،شما نمیدونی شرایط منو😑

بعدش بهفمن ک پارم میکنن،شما نمیدونی شرایط منو😑

نزار بفهمن به هوای دانشگاه برو کتابخانه یا برو رشته‌ای که دوست داری ثبت نام کن، فوقش وسط ترم میفهمن که کاری ازشون برنمیاد ،یه کتکی میخوری فحشی میشنوی قهری میکنن که موقتی دیگه نمیکشنت که، نترس کتک اونقدری بد نیست