2777
2789

پنج سال پیش اومده بود خواستگاریم

خانوادم بی اینکه به من بگن ردش کردن

تو این پنج سال کلی واسطه فرستاده

که باز به بابام گفتن بابامم رد کرده به من نگفتن

تا اومد به خودم گفت

این بار خودش بابابام حرف زد 

اومد با مامانم حرف زد

ولی خانوادم بخاطر کارش گفتن نه

کارش یکم سخته 

درآمدش خیلی خوبه ولی  کارش شیفت های سنگین داره

من و اون با هم حرف میزدیم

تا خانوادم راضی شن

با هم در ارتباط بودیم

تا اینکه من تو گوشیش یه چیزی دیدم

که فهمیدم با کلی دختر بوده و رابطه جنسی هم داشتن

بهم زدم

گفتم دیگه دوستت ندارم

بهم گفت با احساساتم بازی کردی

اینا واسه رفیقام بوده😄 منم خر

ولی نمیدونم چرا از دیروز حالم بده

حس بدی دارم

از اینکه بهم زدم ناراحت نیستم کارم عاقلانه ست

حس آنچنانی هم بهش نداشتم که بگید عاشقش بودی

اولین بار بود

انقدر صریح به یکی گفتم دوستت ندارم

حس میکنم شکست😑

عذاب وجدان گرفتم😭

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع که به هزار نفر رابطه داشته باید فکر اینجاش هم میکرد که نره از یه دختر خانواده دار خواستگاری کنه.

هیچ هم ناراحت نباش

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

مردا همینجوری خوب بلدن به ادم حس گناه بدن در صورتی که ۱۰۰ در ۱۰۰ مشکل از خودشونهچت دوستش تو گوشی این ...

نمیدونم چمه

آره خیلی حس گناه بهم داد😭 دارم دیوونه میشم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

نترس اونی که با  دخترا رابطه جنسی داشته و به همین راحتی ولشون کرده  براش مهم نیست جواب رد بشنوه فقط چون دنبال آدم آفتاب مهتاب ندیده است 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
اون موقع که به هزار نفر رابطه داشته باید فکر اینجاش هم میکرد که نره از یه دختر خانواده دار خواستگاری ...

همه پسرا همینن ولی لو نرفتن خیلیاشون اونایی ک لو میرنم میندازن گردن دوستای پست تر خودشون

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

اون موقع که به هزار نفر رابطه داشته باید فکر اینجاش هم میکرد که نره از یه دختر خانواده دار خواستگاری ...

😭 خدا لعنتش کنه

😐😐😐

خدا نجاتت داده قبل ازدواج فهمیدی 

دلت سوخته واسه همچین آدمی؟!

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

۵سال سرش تو اونجای دختراا بوده. بعد تو به ذوش اوردی ناراحتی؟؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

این ارتباطات برای قبل شکا بوده یا همزمان باشما؟دلیلش که بهانه بوده دروغ گفته

چند ماه پیش

قبل من

با این هرزه ها بوده که کارشون اینه