2777
2789
عنوان

بنظرتون حلقه ازدواج دمده نشده

292 بازدید | 18 پست

یعنی ازدواج مهم اتحاد قلبیه نه به حلقه و اینا درسته نشانه ازدواجه ولی خب وقتی اتحادی نباشه دیگه اینم نمیتونه کاری کنه و اینکه یجور تقلید غربه بنظرتون بدون حلقه انداختن هم میشه ازدواج کرد اصلا حلقه رو نخرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزا میگید واقعا

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

من و همسرمم نمینذازیم یعنی موقع خونه خریدن فروختیم به این چیزا نیست به اینه که تا بین همکارای مردم حرف میشه سریع و با افتخار میگم بله متاهلم و ی بچه ۴ ساله دارم و همکارام شوهرمو از تعاریف من میشناسن و میگن حیف شده بچه 

اینو دیگه چجوری ربطش میدید به غرب زدگی🙄🙄🙄🙄🤔🤔🤔🤔

از کار خیر بقیه ایراد نگیرید،یکی به حیوونا کمک میکنه یکی به انسانها یکی به طبیعت....مهم اینه یه قدم برداری برای زیباتر کردن دنیا🙂