2777
2789

استوریش اینطوری بود که میگفت بی تو حال بده و روزگارم خرابه بیا تا دلم شاد بشه و بهار بشه همچین چیزی من ریپلای کردم و گفتم پس منتظر بمون تا بیاد دلت شاد بشه بعد خندید گفت چشم من هم گفتم منتظر بمون بیاد و اینجا که دلت شاد نیست نمون (میخواستم کلا تموم کنم همه چیو)

بعد بهم گفت تو دیونه ای من از هرچی خوشم بیاد میزارم چند دفعه هم بهت گفتم منم بهش گفتم حوصله ندارم دلت جایی دیگع اس برو خندید منم گفتم آدم از چیزی خوشش میاد که متناسب با حال و روز خودشه تو هم لابد شکست عشقی خوردی دیگه گفت چه ربطی داره خوشم اومده بود گقتم چرا از شکست عشقی خوشت اومده؟گفت دیونه ای تو منم گفتم باشه 

خودم میدونم دلش جایی دیگه اس الان بهونه آورده باید جوابشو ندم تا تموم بشه دیگه اعصابم نمیکشه عوضی 

تازه نمیدونم چرا اکانت روبیکاشو کلا حذف  کرد 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1925

سنت کمه به نظرم عجله نکن برا ازدواج فعلا

اول خوب بشناس نامزدتو بعد عقد کن

اکانت هاش رو بگیر داشته باش رو گوشی خودت

یا گوشیش رو بگرد 

اگرم خیلی مقاومت میکنه از خواهرش اینا بپرس اگه کس دیگه هست بگید 

فامیل ما هم اینجوری ازدواج کردن پسره بعد عروسی عذاب وجدان داشت که چرا دوس دخترشو ول کرده

دور از شما البته 

شایدم کلا شخصیت شوهرت جوریه که واقعا هرچی میبینه استوری میکنه ولی برا تازه دوماد خوب نیس

آقایون مثل خانما نیست ممکنه ی چیزی رو لایک کنه که نفهمه حتی چیه. البته به آقایون سایت برنخوره ولیکن آقایون کلی نگرن . خانمها برعکس هم جزئی نگر هم همزمان چند کار رو میتوونند انجام بدن در حالیکه اکثر آقایون نمیتوونند... لذا وقتی اینهمه تفاوت دارند چرا با دید خودت نگاه میکنی ممکنه واقعاً یک نکته ش جلب توجه ش کرده الباقیش رو توجه نکرده

آقایون مثل خانما نیست ممکنه ی چیزی رو لایک کنه که نفهمه حتی چیه. البته به آقایون سایت برنخوره ولیکن ...

پیاما ایشونو با دختر فامیلشون دیدم برا همین هیچ اعتمادی دیگع بهش ندارم 

سنت کمه به نظرم عجله نکن برا ازدواج فعلااول خوب بشناس نامزدتو بعد عقد کناکانت هاش رو بگیر داشته باش ...

چا عاشقانه شو با دختر فامیلشون دیدم برا همین اعتمادم از بین رفتع