2777
2789

من عموم از اول ازدواجش تا الان تو یه ساختمون با مادربزرگم زندگی کرده 

بعد فوت پدربزرگم که مغازه رو زده بود بنام مادربزرگم اجاره اون مغازه دست عمومه 

از همون موقع دختر عموها و زنعموم با همون پول ولخرجی رو شروع کردن 

حالا به اینا کاری ندارم 

مادربزرگم دیگه کم کم راه رفتن براش سخت شده یکی باید پیشش باشه دستشویی ببرتش حموم ببرتش اشپزی کنه براش 

زنعموم میگفت شماها هم بیاید نگهداری کنید از مادرتون 

عمه هام گفتن پول اجاره مغازه رو بیارید براش پرستار بگیریم از شنبه تا پنجشنبه ،جمعه ها هم خودمون میایم پیشش 

ولی عموم پرستار نمیگیره 

بقیه هم گفتن حالا که پول اجاره رو خودت برمیداری خودتم نگهداری کن

دخترعموم امروز زنگ زد بهم گفت بیا چند روز بمون پیش عزیز ما میخوایم بریم مسافرت 

منم گفتم شرمنده عزیزم این چند روز یه پرستار بگیرید بیاید برسه به عزیز من نمیتونم بیام 

گفت حالا تو خونه بیکاری بیا اینجا دیگه 

گفتم خب حالا بگو بابات پرستار بگیره دیگه 

زنگ زدم برا عمم تعریف کردم گفت خوب کاری کردی نرفتی همین منوال باشه مجبورن پرستار بگیرن 

عمه هات چه سنگدلن

مادرشونه مثلا

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا ی سری پدر مادرا فرق میزارن بین بچه ها

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بنده خدا مادربزرگ 

البته شما هم حق دارین بالاخره اونا دارن اجاره ای ملک مادربزرگ رو میگیرن باید برایش خرج کنن 

اما کاری به ایناش نداشته باش پرستار هم اگه گرفتن این چند روز شما هم برو پیشش که تنها نباشه بالاخره حق داره به گردنتون

چرا سنگدلن؟ اینکه میگن مادرمون بابد با پولش بهترین زندگی رو کنه سنگدلیه؟

زندگی با پرستار بهترینه؟

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بنده خدا مادربزرگ البته شما هم حق دارین بالاخره اونا دارن اجاره ای ملک مادربزرگ رو میگیرن باید برایش ...

هیچ حقی گردن من نداره 

حق گردن ما بابامون داره برامون زحمت کشیده اون‌بجز نیش و کنایه بار من و برادرم کردن هیچکاری نکرده برامون 

اره تو هم درست میگی حق با تو .اما اگه بری وظیفت رو نمیرسونه لطفت رو میرسونه .به خاطر مادربزرگت .میرید با هم از گذشته حرف میزنید داستان های قدیمی من خودم عاشق پیرها هستم و خاطرات و تجربیاتشون .یه همسایه دارم یعنی ماه .اون میاد خونمون یا من میرم .احساس پختگی بهم دست میده وقتی باهاش هم کلوم میشم .یادم نمیره کرونا وقتی گرفتم سوپ ترخینه درست کرد گذاشت پشت در با میوه 🥹