2777
2789
عنوان

بی پولی داره دیوونم میکنه

244 بازدید | 24 پست

انقددددد همه چی گرون شده ... دیگه به پول خورد خوراکمونم نمیتونیم پیدا کنیم الان هیچی تو خونه نداریم

خودمم بدلیجات شروع کردم میفروشم ولی کسی حمایت نمیکنه تا الان یبار فروش داشتم 

شوهرم ۱۵ تومن حقوق میگیره ۶ تومنش قسط وام اینا میدیم میمونه ۹ تومن ، ۹ تومن هم نصف ماه تموم میشه با بچه 

شوهرم بعد از کار میره اسنپ هم کار میکنه ولی بازم کافی نی 

چیکار کنم چطوری تو خونه منم در آمد داشته باشم هیشکی ازم خرید نمیکنه 😭😭😭 

راهی بلدید تو رو خدا راهنمایی کنید

وضعیت ماهم همینه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت میگی گرونیه پول کم میاری بیشترمردمم همینن پولی نمیمونه صرف بدلیجات کنن سعی کنید کاریوانجام بدیدمردم لازم دارن درهرصورت تهیه میکنن برابدلیجاتم فصل مدرسه بریددبیرستانای دخترونه مخصوصاوقتی بازارچه میذارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖