2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تولدت مبارک ایشالا ۱۰۰۰ ساله بشی🤍

ب شوهرتم توجه نکن آرایش کن ی کیک ام واس خودت بگیر اگر گف تولدته بگو خیلی زود یادت افتاده عزیزم هر چند اهمیتی نداره بعدم برو قهر شو تا از دلت در بیاره

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
عزیزم تولدت مبارک ایشالا ۱۰۰۰ ساله بشی🤍ب شوهرتم توجه نکن آرایش کن ی کیک ام واس خودت بگیر اگر گف تول ...

مرسی عزیزم ❤️ولی واقعیتش حوصله هیچ کاری رو ندارم،یه جورایی قهریم

مرسی عزیزم ❤️ولی واقعیتش حوصله هیچ کاری رو ندارم،یه جورایی قهریم

ببین زن همیشه باید ب خودش برسه بخاطر دل خودش ن هیج کس دیگه ایی ت ام همینکارو نشون نده ک حالت بدون اون بده واس خودت زندگی کن اون ببینه میسوزه

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
ببین زن همیشه باید ب خودش برسه بخاطر دل خودش ن هیج کس دیگه ایی ت ام همینکارو نشون نده ک حالت بدون او ...

تو همون دعوای دو‌روز پیش بهم گفت من قید پدر مادرم و زدم تو که جای خود داری دقیقا همین حرف😭اصلا نمیتونم قید حرفشو بزنم اصلا حتی عذر خواهی هم نکرد

بیخیال توام تو تولدش همچین کاری باهاش میکنی تا به خودش بیاد 

من تازه عروسم شوهرم برام ن کادو گرفت ون تولد فقط ی تبریک خشک و خالی گفت 

من قبلا تو نامزدی براش تولد نتوتستم بگیرم بنا به دلایلی ولی کادوشو گرفتم 

امسال تولدش منم ی تبریک خشک خالی گفتم 

به خودش قشنگ اومد 

گفت که بخاطر این که بهت تولد و کادو نگرفتم توام امسال برام هیچ کاری نکردی گفتم ارع 

مگه چشم و ابروی تو از من سیاه تره😒

تو ارزش قایل نمیشی منم تلافیشو درمیام

تو همون دعوای دو‌روز پیش بهم گفت من قید پدر مادرم و زدم تو که جای خود داری دقیقا همین حرف😭اصلا نمیت ...

بچه داری؟

چند سالتونه؟

سر چی دعوا کردید؟