2777
2789

دوستم باباش میخواد وام بگیره خود دوستم ضامنش میشه ی ضامن دیگه هم میخواد ب من گف میشی گفتم آره(حدود ۱ماه پیش گف)

ولی حالا خانواده خودمم میخوان ی وامی بگیرن ضامن اونا شم ضامن بابام اینا نمیتونم بشم

حالا موندم چ کنم😐

اگه ب دوستم بگم ن،فکر میکنه بهونه الکی دارم میارم

اه اعصابم ریخته بهم

همه چب قاطی در قاطی شد

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو می‌خوام ضامن بابام بشم ببخشید و فلان

اخه از قبل قول دادم

بعد فکر میکنه بهونه دارم میارم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

والا زک بگو نه اصلا ضامن غریبه نشو ‌.مردم تو این دورا زمونه ضامن خاهر برادر خودشونم نمیشن بعد شما میخاین ضامبن غریبه بشی.ولش کن بدرک بزا ناراحت شه نه گفتن یاد بگیر..بهش بگو ضامن بابام شدم دیگه نمیتونم ضامن کس دیگه ای بشم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

خونواده خودت مهم ترن اونم بود همین کارو میکرد اصلا شده خونواده خودشو به خونواده تو ترجیح بده؟اگه داد ...

موقعیتش پیش نیومده ببینم چ میکنه

والا زک بگو نه اصلا ضامن غریبه نشو ‌.مردم تو این دورا زمونه ضامن خاهر برادر خودشونم نمیشن بعد شما می ...

ن غریبه نیس ک دوستم صمیمیه میشناسمش

شما ضمانت پدرتون رو انجام بدید، اونم هر موقع خواست اقدام کنه میره جهت اعتبار سنجی، اگر موافقت کردن چه بهتر!! اگه رد شد دیگه حجت بر شما تمامه چون اومدید جلو و اعلام آمادگی کردید!!

چیز عجیبی نیست ماهم به هزار دلیل ضامن هارو تغییر دادیم و نه گِله بوده و نه دل خوری!! طرف هم اصلا توضیحی نداده و تموم شده رفته...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.