2777
2789

گوشی دوستم هک شده کاملا مشخصه که اکسش اینکار رو کرده

گوشیش همش شارژ خالی میکنه چند روزه و به شدت کند شده وقتی زنگ میزنم بهش تماس واسش نمیره چند بار هم واسش هشدار امنیتی تلگرام و اپلیکیشن های دیگه اومد که یه نفر میخاد وارد اکانتش بشه

دلیل اینکه مطمئن ایم دوست پسر سابقش اینکارو کرده اینه که اولا تنها شخص عقده ای و روانی تو زندگیش این یارو بودم دوما خود پسره انقدر احمقه که خودشو لو داد و پیام داده به دوستم که دارم تماشات می‌کنم!😐😐

قشنگ فاز گرفته ها از طرفی پسره شغلش مرتبط با سر.بازی و پلی.س ایناس و فکر کنم پارتی هم داره 

باهاش چکار باید کرد؟ اینم بگم پسره خودش خیانت کرده بود به دوست و وقتی دوستم بیشتر از یه ساله که باهاش کات کرده هنوز پیگیره میاد با اکانت های مختلف بهش پیام میده 

کلا ادم ضعیف و عقده ای هست چکار باید کرد شرش کنده شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خطش گوشیش اکانتش هنه چیو عوض کنه😬

دوستم خیلی بی خیاله واسش مهم نیست

ولی من خیلی نگرانم چون پسره یه جا بهش گفته تو زیبا نمیمونی تا اخر

من میترسم این وحشی یه وقت بلایی سر دوستم نیاره 

دوستم خیلی بی خیاله واسش مهم نیستولی من خیلی نگرانم چون پسره یه جا بهش گفته تو زیبا نمیمونی تا اخر م ...

خب شکایت کنه به پلیس فتا پیامهای تحدیدشم نشون بده

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

خانواده دوستم سنتی عهپلیس فتا هویتش رو مخفی نگه میداره اگه شکایت کنه؟

فک کنم اره بپرس قبلش باز یه تاپبک بزم بپرس.ولی فک کنم نمیزاره کسی بفهمه

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اصن نامفهومه کل حرفاشفاز مافیا گرفته عوضییه ادم عقده ای که فکر کنم هیچ کی بعد دوست من حاضر نشده باها ...

یعنی احتمال داره کسی که هک میکنه طرف مقابل رو از تو دوربین گوشیش ببینه ؟

من که اینطور برداشت کردم