2777
2789
عنوان

انتخاب رشته رو موندم

109 بازدید | 24 پست

من امسال میرم کلاس نهم.

ولی از الان فکر انتخاب رشته و دبیرستان و ... ذهنمو خیلیییییی درگیر کرده.

به معلمی و همینطور دندون پزشکی علاقه دارم ولی ترجیح میدم دندون پزشکی رو انتخاب کنم ولی میترسم رشته تجربی خیلی سخت بشه واسم

کلا درگیرم نمیتونم تصمیم بگیرم چه رشته ای انتخاب کنم

حالا چیکار کنم من

درضمن با گوشی خواهرم اومدم نی نی سایت تا سوالمو بپرسم پس لطفا نگیم تو با این سن اینجا چیکار میکنی و ..

تصور کن یه نفر داره با فکر تو آهنگ گوش میده ، قشنگه نه؟❤️‍🩹:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاغل اون رشته مهمه ها ولی فقط شغل در نظر نگیر چون صرفاً کسی که میره انسانی معلم نمیشه و کسی هم که میره تجربی دندون پزشک نمیشه ببین تو چی استعداد داری اگر ریاضی و فیزیک اینا خوبه برو تجربی اگر نه نرو اگر خیلییی میخونی برو انسانی اگر نه نرو

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

برو تجربی البته اگه از حون‌و فضاش نمیترسی 

من انسانی خوندم و واقعا رشتمو دوس دارم اما الان که میخوام انتخاب رشته کنم‌مونوم‌واقعا چی بخونم‌ همه دلسردت میکنن حقوق اشباعه روان بدرد نمیخوره

تجربی حتی اگه بهداشت یا پرستاری هم بخونی بازم مطمئنی رو هوا برات کار هست 

بخاطر پول سمت تجربی نرو

راستش چون حقوق معلمی کمتره دندون پزشکی رو ترجیح دادم

ولی وقتی بیشتر درموردش تحقیق کردم دیدم میگن کارآمدی بیشتر داره و اینا انگاری کم کم بهش علاقمند شدم

در صورتی تجربی برو که مخ باشی ریاضی فیزیک رو بتونی خوب بفهمی من تجربی خوندم شاگرد اول هم بودم ولی کنکور تجربی رقابت وحشتناکی داره نتونستم دندون یا پزشکی قبول بشم 

این روزا میگذره اما به سختی

مشاغل اون رشته مهمه ها ولی فقط شغل در نظر نگیر چون صرفاً کسی که میره انسانی معلم نمیشه و کسی هم که م ...

حفظیاتم خوبه ریاضی ام امسال شده بود معدلم ۱۹ و علوم هم نوبت اول شده بود ۲۰ نوبت دوم بخاطر یه مشگلی نتونستم یه امتحانو بخونم اون خراب کرد معدلم شد ۱۷

الان نمیدونم اینا خوب محسوب میشن یا ن

راستش چون حقوق معلمی کمتره دندون پزشکی رو ترجیح دادمولی وقتی بیشتر درموردش تحقیق کردم دیدم میگن کارآ ...

عزیزم هدفت کمک به مردم باشه پول که تو هر شغلی هست مطمئنا تو هر شغلی تلاش کنی موفق میشی

ریاضی فیزیک توی اولویت هات نیست ؟

دختر من هم همسن شما هست گلم 

راستش چون حقوق معلمی کمتره دندون پزشکی رو ترجیح دادمولی وقتی بیشتر درموردش تحقیق کردم دیدم میگن کارآ ...

تو انتخاب شغل آینده فقط به مزایاش فکر نکن بدی هاش هم ببین و باید ببینی درس هایش دوست داری یا نه و اینکه اگه مدرستون کلاس است اینا داره احتمالا فیزیک شیمی یکمی هاتون کار کردن بیشتر برای پایه بعد من با اینکه ریاضی نفر اول بودن تو مدرسه که همه نمراتش بیست بود ولی فیزیک دوست نداشتم خیلی متفاوت بود دوران ما باید کتاب رو دان کنی ببینی

در صورتی تجربی برو که مخ باشی ریاضی فیزیک رو بتونی خوب بفهمی من تجربی خوندم شاگرد اول هم بودم ولی کن ...

من تصمیم دارم اگه رشته تجربی واسه دندون انتخاب کنم حتی اگه هزار بار پشت کنکور هم بمونم بازهم تلاش کنم تا اینکه دندون قبول بشم

حفظیاتم خوبه ریاضی ام امسال شده بود معدلم ۱۹ و علوم هم نوبت اول شده بود ۲۰ نوبت دوم بخاطر یه مشگلی ن ...

علاقت دنبال کن مهم نیست چه رشته ای انتخاب میکنی اخرش همشون سختی های خودشونو دارن مهم علاقست که باعث تلاشت میشه

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

حفظیاتم خوبه ریاضی ام امسال شده بود معدلم ۱۹ و علوم هم نوبت اول شده بود ۲۰ نوبت دوم بخاطر یه مشگلی ن ...

به پول دندون پزشکی فکر نکن خیلیا با ارزوی پزشکی رفتن ولی نیوردن نمیخوام دل سردت کنم ولی ببین میتونی این سه سال بچسبی به درس یا نه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿