2777
2789

یا اصلا دراز میکشم پاهام از زانو به پایین و دستام از آرنج به پایین درد میگیره، دردش انقد شدیده که تو خواب هی حرکت میکنم 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

کم خونی عزیزم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمبود ویتامین دی و منیزیم نداری؟اینارو یمدت به عنوان مکمل استفاده کن

نه ندارم.. کپسول مولتی ویتامین میخورم ولی یه هفتس اینجوری شدم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

مال خستگیه منم روزایی که از صبح تا شب سرپام همینطور میشم از بدن درد خوابم نمیبره متاسفانه هرچقدر کار ...

خدا کنه از خستگی باشه.. هرسال پام به بیمارستان باز میشه دیگه بابام باید وام بگیره از دسته من😂

بیمه تامین اجتماعی که داری ،میتونی رایگان بری و آزمایش و دکتر متخصص

تامی اجتماعی دیگه رایگان نمیزنه که... حالا یکی دو هفته وایمیسم اگه خوب نشد میگم

تامی اجتماعی دیگه رایگان نمیزنه که... حالا یکی دو هفته وایمیسم اگه خوب نشد میگم

من هفته گذشته رفتم دکتر متخصص داخلی برای معده ام و دارو گرفتم ،چطور رایگان نمیزنه ،فقط کافیه درمانگاه یا بیمارستان تامین اجتماعی شهرتون بری همه پزشکان  عمومی و متخصص و دارو گرفتن رایگانه حتی آزمایش ،اندوسکوپی ،سونوگرافی

من هفته گذشته رفتم دکتر متخصص داخلی برای معده ام و دارو گرفتم ،چطور رایگان نمیزنه ،فقط کافیه درمانگا ...

عه... پس از من پول گرفتن... شاید عوض شده، باید بپرسم از بابام

عه... پس از من پول گرفتن... شاید عوض شده، باید بپرسم از بابام

بستگی به بیمه تون هم داره اگر آزاد بیمه واریز میکنید ،مبلغی کم میگیرند ولی اگر از شرکت با جایی اداری بیمه میشینه نباید هزینه بگیرند ،شهز ما که اینطوریه جاهای دیگه نمیدونم