2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ابانی هس لجباز تر از خودش خودشه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

من سه تا آبانی میشناسم ولی خب دوتاشون لجبازن یکیشون ماهه

طبق اینکه میگی حست قوی هست به نظرت من اقدام کنم برای بچه ی دوم باعث پشیمونیم میشه؟

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    

خودم آبان ماهی هستم ، خیلی لج بازم ، گذشت تو کارم نیست و هیچ بدی رو نمیتونم فراموش بکنم و این باعث آسیب به خودم میشه، از بس به اون بدی که در حقم شده فکر میکنم و حرص میخورم و مریض میشم. 

دوست دارم اگر دستم برسه  به طرف و مشکلی بابت زندانی پیش نیاد ازش انتقام بگیرم 😂 

خودمم میدونم اخلاقام زیاد خوب نیست ولی خیلی مهربونم و کسی اگر بهم خوبی کنه تا ته دنیا براش هستم. و اینکه تو تمیزی عالیم و کدبانویی برای خودم هستم.  به کم قانع نیستم و کمال گرا هستم و دوست دارم عالی ترین ها رو داشته باشم ... 

به خاطر اخلاق های بد آبان ماهی ها خودم سعی میکنم بچم رو آبان به دنیا نیارم.