2777
2789

من بعد ۲۴ ساعت رژیم فست خواستم نهار بخورم داشتم از گشنگی میمردم مادرمم از دیروز نهار مونده رو نگه داشته بود اونو بخوریم برنج و خورشت بود

بهش گفتم آب نریز توش من نمیتونم بخورم

آورد سر سفره دیدم اونقدر موقع داغ کردن به برنج آب زده شده خمیر خالص 

منم دست خودم نبود عصبی شدم هی گفتم نزن اینو نزن چرا حرف نمی‌شنوی خلاصه گفت اصلا موردی نداره خیلیم خوبه خوب کار میکنم اونقدر حرصممم داد آخر گفتم میشه بری جای دیگ بخوری من‌نبینمت انقدر حرصم ندی

بلند شد رفت آشپزخونه

من دیگ از دستش کم اوردم هیچیو قبول نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اصلا اونقدرا مهم نبود که بخاطرش دلشو بشکنی عزیزم 

از این به بعدخودت پاشو برنجو درست کن دعوا نشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اشتباه کردی برو دلشو بدس بیار رژیم و گشنگی به چه قیمتی .؟خب اگر آب هم ریخته بخاطر مدیریتهای اقتصادی خونس که همیشه مامانا باید تاوانشو پس بدن هنوز مادرنشدی که بفهمی 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

خیییییییلی بیش از حد حرفت بد بود 

حالا برنج خمیر شده نمردی که 

مامانته ها حواست هست؟! 

پاشو برو عذر خواهی کن 

اون رژیم به چه دردت میخوره 

برو بگو ببخشید گشنه بودم خون به مغزم نمی‌رسید نفهمیدم چی گفتم 

آدم بخاطر غذا که اشک مادرشو درنمیاره

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕