2777
2789
عنوان

ریاضی یا تجربی🤨🤨🤨🤨🤨

71 بازدید | 10 پست

بچه ها من هردوش رو دوست دارم . ریاضی یکم بیشتر.

اصلا دلم نمی خواد مهاجرت کنم.درسم هم خیلی خوبه و این رو تو خودم می بینم که خیلی درس بخونم.

من از توی ریاضی مهندسی صنایع رو دوست. دارم ولی حس می کنم باهاش اون درآمدی که می خوام رو نمی تونم بدست بیارم.توی تجربی هم داروسازی رو دوست دارم.حالا به نظرتون کدوم بهتره؟؟

من امسال هشتم هستم و خب باید یه سال دیگه انتخاب رشته کنم.

میشه راهنماییم کنید🌹

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضی بیشتز کسایی که میرن تجربی یه جایی نمیرسن یا پشت میمونن یا بیخیال میشنصنایع کارش زیاده حقوق خوب ...

خب من می خوام به ماهی ۱۵۰ میلیون برسه 😊😊

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 

عزیزم من خودم دوازدهم تجربی هستم 

اینکه میگن نرو تجربی پشت میمونی زیاد اهمیت تده اگه واقعا اهل درس هستی برو تجربی خوب درآمد هم زیاد داره از لحاظ درآمد که برات مهم بود ولی بدون که هیچ وقت انتخاب رشته رو بر اساس درآمد نکن کاری رو انجام بده که واقعا ازش لذت میبری پزشکی و دندانپزشکی حتی بعد از کنکور هم کلی سختی دارن از شیفت های سنگین گرفته تا استرس و اینها باید عاشق کارت باشی عزیزم 

مخصوصا داروسازی که من شنیدم درس های دانشگاه خیلی سخت تره ولی کارش به مراتب راحت تره 

خلاصه که عزیزم کاری رو انتخاب کن که واقعا دوستش داشته باشی اگه مهندسی دوست داری و با شرایط کاریش هم کنار میای برو رشته ریاضی 

من خودم تا سال هشتم عاشق رشته ریاضی بودم میگفتم فقط رشته ریاضی اما بعد که درباره محیط کارش تحقیق کردم دیدم با روحیه مک جور در نمیاد 

خلاصه که گفتم رشته ای رو انتخاب کن از درس خوندن لذت ببری نه اینکه صرفا بخونی تموم بشه