2777
2789
عنوان

احساس دل مردگی تو بیست سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو راه حلش چیه درمانی چیه

عزیزم تو وقتی میتونی تلاشتو بکنی چرا دل زده بشی هان؟!!! چرا این چیزیه خودت کردی تو مغزت که هیچی درست نمیشه چون فقط به شکست قبلت فک میکنی. دختر بشین با خودت فکر کن چیا می‌ریزنت به هم همرو بنویس باخودت بگو چرا زندگیمو تباه کنم بخاطر چند افکار منفی 

عزیزم تو وقتی میتونی تلاشتو بکنی چرا دل زده بشی هان؟!!! چرا این چیزیه خودت کردی تو مغزت که هیچی درست ...

ببین چون مجبورم تو خونه بمونم الان تراز کنکورم ۷۲۵۰ شده باید تو این ده ماه ببرمش رو ۱۰۰۰۰  باید مدام تو خونه باشم ساعت مطالعه بالا با روحیه اینطوری 

عملا وقتی ندارم و هی حالم تشدید میشه و بجایی ب بعد نفس کشیدم سخت میشه برام

یه لحظه فکر کن ۳۵ سالته و هیچ ب هیچ ، هیچی نداری ن ازدواجی ن شغلی ،،،بعد برگرد ب خودت ک ۲۰ سالته و چقدررررررر فرصت داری برا همه چیز

من ۳۵ سالمه از خودمم خیلی ناراضیم کاش برمیگشنم ب ۲۰ سالگیم و تلااااااش میکردم و باور داشتم با یکی دو سال پشت کنکور موندن تو جونننی هیچی نمیشه تا ب هدفهم برسم 

ما زندگی رو باختیم 

یه لحظه فکر کن ۳۵ سالته و هیچ ب هیچ ، هیچی نداری ن ازدواجی ن شغلی ،،،بعد برگرد ب خودت ک ۲۰ سالته و چ ...

ببین چون تحت فشارم و هیچ جایی ندارم 

فقط سرگرمی اینجارو دارم ک خیلی ادمو ناامید میکنن تاپیکا

ببین چون تحت فشارم و هیچ جایی ندارم فقط سرگرمی اینجارو دارم ک خیلی ادمو ناامید میکنن تاپیکا

ن عزیزم کمتر بیا ، بخدا اگه تلاش نکنی بری یه رشته الکی زندگی رو میبازی مثله خیلی از ماها ، سخته میدونم ولی من اکه برمیگشتم ب ۲۰ انگار کل خوشحالی و شادی دنیا رو بم میدادن 

امروز خیلی گریه کردم با ارشد نشستم تو خونه ن استقلالی ن چیزی هیچی،  همش بگو خدایا شکر همش شکر گزاری کن 

ن عزیزم کمتر بیا ، بخدا اگه تلاش نکنی بری یه رشته الکی زندگی رو میبازی مثله خیلی از ماها ، سخته میدو ...

منم ب همین فکر میکنم که موندم 

نمیخوام بعدن با ارشد و دکتری بیکار بمونم 

ولی خیلی مودی شده حالم خیلی

یعنی مشکل اینه فقط چون دقیقن من کمالگرام و اگر هدف نداشته باشم خیلی حالم بد میشه احساس پوچی میکنم را ...

خب ببین کمالگرایی یه سری راهکار داره شما میتونی سرچ بزنی یا به مشاور مراجعه کنی، کمالگرایی بین ما جوونا خیلی زیاد شده همیشه به دنبال بهترین نتایج هستیم و میترسیم کاری رو شروع کنیم و با شکست مواجه بشیم

painting is real love سابق.