2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو خوب دادم

485 بازدید | 30 پست

دیشب تو یک جمعی نشسته بودیم مادرشوهرم تو جمع تیکه انداخت

گفت فلانی یعنی من اهل تلفن نیست وگرنه ی زنگ به ما میزد به من زنگ نمیزنی ب پدر شوهرت بزن چند تا دیگه هم گفت یادم نیست این بار اولش نیست قبلا شوهرمو پر میکرد خیلی تحمل کرده بودم

هفته یکی دو بار دارم میبینمشون دیگ چ تلفنی 

منم خندیدم گفتم بابام ک بابامه خودش به من زنگ میزنه میاد منو میبینه بعدشم یک بار ک من بزنم بار دوم اون میزنه این شد ک دهنشو بست و بحث تموم شد شوهرمم گفت کار خوبی کردی 

ریدی بهش آفرین

تو منظورشو فهمیدی؟؟

نفهمیدم چی گفت به مادر شوهره

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درونگرایی؟ من درونگرام اصلا خوشم نمیاد ب هیچکس تلفن نمیزنم.

اره دقیقا منم به کسی زنگ نمیزنم

💃🕺👰💋پسرعمو جون بیا منو ببر ب خونتون❤🙃🙊♥️         میگمااا.   غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی   🩸🔪=مزاحم

منم از زنگ زدن متنفرمخب لعنتی کاری داری اس بده بعضی موقع شوهرم ۱۰ بار زنگ میزنه پشت سر هم

داره زور میگه 

میدونه من دوست ندارم تلفنی صحبت کنم هیچ کاری هم نداریم با هم زود ب زودم همو میبینیم تلفن برای کسیه ک راهش دوره یا کاری دارن با هم شوهرم جوابشو نمیداد خودم وارد عمل شدم

ارهولی اینا فهمیدن از این راه هی کرم میریزه هی شوهرمو پر میکردن

منم همینطور من توی ساختمونم هی میامدن هرروز. منم گفتم درونگرام از رفت وآمد خوشم نمیادحالااونردز خاهرشوهرم آش داده بود رفتیم خونش. هی میگفت من مهمون نوازم بچمم مث خودمه میخاست اعصاب منوخردکنه. منم رک حرفاموتوروش میزنم. چون ساکت بمونی پرومیشن

منم همینطور من توی ساختمونم هی میامدن هرروز. منم گفتم درونگرام از رفت وآمد خوشم نمیادحالااونردز خاهر ...

همدردیم من یجا نیستم ولی خیلی نزدیکه خونشون 

خواهر شوهرم بیکار میشد میومد خونه من شبم نمیرفت منم توروشون گفتم درونگرام دوست دارم تنها باشم😂

اونام هی میگفتن اره ما مهمون دوستیم پر رفت امدیم

بعد ادم اگه با یکی حال کنه هم صحبتش باشه خیلی فرق داره خانواده شوهر همش دنبال داستانن دقیقا با پررو باید پررو بود من قبلا نمیتونستم حرف بزنم الان دیگه بلبلی شدم😂

همدردیم من یجا نیستم ولی خیلی نزدیکه خونشون خواهر شوهرم بیکار میشد میومد خونه من شبم نمیرفت منم تورو ...

آره منم قبلا احترام نگه می‌داشتم حرص میخوردم سرشدهرم غرغرمیکردم. شوهرم گفت بمن چه دیدم راس میگه بنده خدا الان رک همه چی میگم ولی خب بی سیاستی ام کاردستم میده. ایناهم پررفت ولمدن هم کثیف وبی فرهنگن. بعدمثلابمن میگن وسواسی. خاهرشوهرمم ی شب اومده خونمون بخابه  منم زیاد روندادم بعدب شوهرم گفته زنت دوس نداره مابریم شب بخابم خونش. شوهرمم گفته بودحق داره خونه خودشه. اومده بود من بخدا تاصب خابم نبرد معذب بودم..من راحت نیستم مث اونا. الانم عروس بده هستم ولی مهم آرامش خودم هست ن رضایت اونا

همدردیم من یجا نیستم ولی خیلی نزدیکه خونشون خواهر شوهرم بیکار میشد میومد خونه من شبم نمیرفت منم تورو ...

آره باهاشون میری بیرون باید مراعات کنی چون همش نگامیکنن چی پوشیدی چی گفتی چی خوردی. خب نمیری باهاشون چکاریه آدم استرس بده ب خودش انقد