2777
2789

عشقم چرا نتونی؟

با امید خیییییییلی زیاد یکسال رو بخون حتما و قطعا میشه 

فقط ! خود تو با افکارت اینده رو میسازی اگه بگی نکنه نشه حتما نمیشه ولی فک کنی میشه و خودتو تو لباس دندونپزشکی ببینی حتما میشه! این قانون جهانه 

خیلی از پزشکا و دندونپزشکا سال دوم و سوم و چهارم قبول شدن 

سن 18 یا 19 سال برای این ازمون و خطاها ساخته شده! فکر نکن دیر میشه 

ارزششو داره حتی 5 سال بخونی ولللللی ایمان داشته باش که میتونی 1 سال خیییییییلی زیاده میتونی

دور اینستا و ن ینی سایت رو خط بکش و با ارااااااده شروع کن 

مشاور هم میتونه خیلی کمکت کنه / فقط ذهنت رو تنظیم کن و ریلکس پیش برو 

منتظرم اسمتو سال دیگهه ببینممممم تو قبولیا دلبندم 

موفق باشییییییییییییییی از ته دلم ارزوی موفقیت میکنم برات و بهت امیدوارم بوس بهت

.Eat-Pray-NO Love-Study-Gym-Sleep-REPEAT

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم چرا نتونی؟با امید خیییییییلی زیاد یکسال رو بخون حتما و قطعا میشه فقط ! خود تو با افکارت اینده ر ...

من داداشم22سالشه میخواد کنکوربده همزمان با سربازی 

همه میگن پزشکی هم قبول بشی پیری و...میگه به درک

من داداشم22سالشه میخواد کنکوربده همزمان با سربازی همه میگن پزشکی هم قبول بشی پیری و...میگه به درک

بخدا دیر نمیشههههه 

ما تا 25 سالگی فرصت داریم که برای اینده درسیمون تلاش کنیم من خودم اگه سال اول قبول نشدم تا 50 سالگی هم شده میمونم تا دندون بیارم 

واقعا دم داداشت گرم که بهشون اهمیت نمیده 

حرف مردم حتی بابا مامان ادم هم میتونه یه کوه رو پودر کنه چه برسه به انگیزه و امید ادم!

بخدا دیر نمیشههههه ما تا 25 سالگی فرصت داریم که برای اینده درسیمون تلاش کنیم من خودم اگه سال اول قبو ...

بیچاره از زمین و زمان داره واسش می‌باره 

لاغر شده 

عینکیه 

موهاش داره می‌ریزه باید بکاره بعدا 

میگه به درک 

فعلا سربازیم تمام بشه و کنکور قبول بشم 

بعدا ظاهر درست میشه

بخدا دیر نمیشههههه ما تا 25 سالگی فرصت داریم که برای اینده درسیمون تلاش کنیم من خودم اگه سال اول قبو ...

چقد قشنگ حرف میزنی کاش دورمون ۲ تا آدم شبیه تو بودن من خیلی خراب کردم ۴۶۰۰ شد کنکورم همه درسا صفر زدم زیست ۲۵ درصد 

امید هس سال بعد بشم مثلا ۷۶۰۰ و ۸۵۰۰ نهایی 

پیراپزشکی منطقه ۳

چقد قشنگ حرف میزنی کاش دورمون ۲ تا آدم شبیه تو بودن من خیلی خراب کردم ۴۶۰۰ شد کنکورم همه درسا صفر زد ...

فداتشم عشقم من فقط حقیقت رو میگم تا شما باورش کنید 

قطعا 9000 هم میاری بقران یکسال خیلی تایم زیادیه تازه مدرسه هم ک نمیری

حتی پپزشکی هم بیاری به جای پیرا 

فقط باید ذهنت رو کنترل کنی!

اصن استرس نداشته باش نسبت به اینده 

اگه امسال نتونستی ساب بعد میخونی

کاملا ریلکس پیش برو و خودتو توی بافت درس جا بده ینی عاشق درس خوندن باش

صرفا برای رفع تکلیف نخونش عاشقانه بخوون 

ارادتو مشت کن از شهریور شروع کن و محکم برا پزشکی بخون نه پیرا

تو هم سال دیگه باید اسمتو تو قبولی ها ببینممممممممممممم ایشالا همتون موفق باشیننننننننن

بیچاره از زمین و زمان داره واسش می‌باره لاغر شده عینکیه موهاش داره می‌ریزه باید بکاره بعدا میگه به د ...

انشالله موفق باشههههه 

حتما قبول میشه حتما. 

برادر زن دایی منم 25 سالگی کنکور داد و قبول شد رفته بود سربازی و داشت کار میکرد پول جمع کنه 

الان فک کنم 30 و خورده ای سالشه چند وقتیه مطب زد و سر سال نشده ماشینشو خرید خونه مامانش اینا رو عوض کرد خودش خونه گرفت و بهترین تیپ و استایلو میزنه داداشت هم حتما میتونه فقط بهش بگو دور حاشیه و اینا نره که مث داداش من بدبخت نشههههه

انشالله موفق باشههههه حتما قبول میشه حتما. برادر زن دایی منم 25 سالگی کنکور داد و قبول شد رفته بود س ...

داداشم میگه مو میشه کاشت 

چاق هم میشه شد 

ورزش هم میشه کرد 

بقیه چیزها حرف مفته که تمام میشه

آره میتونی 

بالاخره یه سال خوندی خیلی چیزا رو بلدی

امسال رو اساسی بخونی حتما میشه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏