2777
2789
عنوان

تجربه گم کردن طلا داشتین

83 بازدید | 16 پست

😂😭صلواتو من گم کردم صبح متوجه شدم ۲ تا گوشواره سنگین.چجوری به مامانم بگم سکته نکنه. دعا کنین پیداشون کنم😂😭

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنده نداره😐

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

من گردنبندمو گذاشته بودم یه جایی که گمش نکنم 

بعد یادم رفته بود کجا گذاشتمش😂🫤

بعد یه مدت که داشتم مرتب میکردم پیداش کردم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

مال مارو سالها دنبالش گشتیم پیدا نشد که نشد بعدها فهمیدیم دخترخالم ورداشته

🥺🥺

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

اره گشواره  هم بود از این قفلی ها بود تو حموم در اومده بود شانس آوردم  تو چاه حموم نیوفتاده بود بغل چاه بود

یک حلقه ۴ گرمی چند سال پیش گم کردم هنوز که هنوز پیدا نشدهه

من وقتی بچه بودم رفتیم دریای دیلم و گناوه تو قایق یکی از گوشواره هام افتاددیه بار دیگم تو زمین یه گو ...

من طلاهام گذاشته بودم توی کیف قفل دار حالا همشون هستن غیر این یکی اصلا استفاده نکردم که بگم افتاده یجا 

مالای من یا غذا کوسه ها شدن یا کرم ها

وای ، دعا کن پیدا شه مثلا کیف خوب نگشته باشم اگر نه مامانم من و غذای کوسه ها میکنه