2777
2789
عنوان

یبوست و زخم

167 بازدید | 20 پست

سلام 

من هر روز یا یک روز در میون میرم دستشویی اما ببخشید باید یکم زور بزنم تا بیاد و باعث زخم شده 

دکتر رفتم بهم پماد داد خودمم از لحاظ تغذیه خیلی رعایت میکنم اما کولونوسکوپی برام ننوشت گفت نیازی نیست

اما دیشب تا صبح از درد نتونستم بخوابم چون قبلش رفته بودم دستشویی و یکم زور زدم و دردم گرفت اما تا صبح از دردش نتونستم بخوابم

چقدر زمان میبره زخم مقعد خوب شه؟🥲

شما چه راه حل هایی دارید که زودتر خوب شم؟

🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز صبح ناشتا تاکید می‌کنم هرروز صبح ناشتا قبل صبحانه ۲۱ عدد مویز با یک یا دو لیوان آب جوش بخور یب ...

بخدا از دردش دیشب تا صبح نتونستم بخوابم چون وقتی میرم دستشویی زور میزنم زخم بدتر میشه انگار هرچی پماد میزنم هیچی

🍃

هرروز صبح ناشتا تاکید می‌کنم هرروز صبح ناشتا قبل صبحانه ۲۱ عدد مویز با یک یا دو لیوان آب جوش بخور یب ...

حتی دیشب برگ سنا هم خوردم صبح هم انجیر خیس می‌کنم میخورم خیلی رعایت میکنم اما وقتی میرم دستشویی اولش درد دارم باید یکم زور بزنم

چند ماه پیش اینطوری شدم خوب شدم دوباره یک هفته هست شروع شده

🍃

حتی دیشب برگ سنا هم خوردم صبح هم انجیر خیس می‌کنم میخورم خیلی رعایت میکنم اما وقتی میرم دستشویی اولش ...

کپسول ویتامین e  رو سوراخ کن روغن شو بزن به زخم

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨