2777
2789
عنوان

نداشتن فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 56 پست

بله زایمان از درد بیشتر توان جسم رو کم میکنه ولی وای از بچه😍😍😍😍

من ک با اینکه نگرانیم زیاده نسبت ب پسرم و خیلی بازیگوشه و سخته تربیت ولی خیلی نمکه ی حرفایی میزنه غش میکنم براش 

با این حال اصلا دومی نمیخام

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زایمان یک روز نهایت ۲ روزولی درد بی بچه ای که در آینده اگر حسرتشو بخوری فکر میکنی چقدره؟

میشه دقیقا بگین درد زایمان طبیعی چقدره؟ شنیدم میگن صد برابر درد پریود. من مسکن نخورم حس میکنم درد پریود اخرین دردیه که میتونم تحمل کنم. از طرفی میگن جفت که خارج میشه جاش زخم میشه بدون بخیه. مس کسی که تیر خورده باشه بدنش. و یک پنجم خون بدن موقع زایمان از دست میره. نمیدونم این حرف ها چقدرشون درسته

افرین که انقدر قدرت مندی.

قدرتمند نیستم از ترس زایمان بعد بچه اول هفت سال صبر کردم ولی دیگه بخاطر دخترم تنها نباشه تصمیم گرفتم یکی دیگه بیارم اولش هم پشیمون شدم میخواستم سقط کنم ولی دلم نیومد به این فک کن فوقش چند ساعت درده تحمل میکنی تموم میشه میره بعد یه نینی قند عسل تو بغلت داری😍😍

بله زایمان از درد بیشتر توان جسم رو کم میکنه ولی وای از بچه😍😍😍😍من ک با اینکه نگرانیم زیاده نسبت ...

خدا براتون حفظش کنه. برگردین عقب باز هم برای بچه اول بچه دار میشین؟

قدرتمند نیستم از ترس زایمان بعد بچه اول هفت سال صبر کردم ولی دیگه بخاطر دخترم تنها نباشه تصمیم گرفتم ...

انشالله همین طور باشه.دردش بعد از زایمان طبیعی چطوره و چند وقته؟

درد زایمان قابل کنترله، بعد سزارین که دارو میگیری ، زایمان طبیعی هم مطابق طبیعت بدن و قابل تحمله. بله بازم به قبل برگردم قطعا بچه دار میشم . 

اگه بچه دار نشی بعدا پشیمون میشی . 

اگه درد هم باشه جهاد

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
انشالله همین طور باشه.دردش بعد از زایمان طبیعی چطوره و چند وقته؟

بعد زایمان دیگه درد نداری عزیزم دردش فقط همون موقع و قبلشه وقتی نینی دنیا بیاد دیگه دردات تموم میشه دروغ نمیگم  بهت دردش خیلی زیاده ولی دیگه این همه آدم تونستن پس شما هم میتونی

بعد زایمان دیگه درد نداری عزیزم دردش فقط همون موقع و قبلشه وقتی نینی دنیا بیاد دیگه دردات تموم میشه ...

میترسم بدن من از بقیه ضعیف تر باشه. میدونم درد اصلی و اوجش تموم میشه. درد های بعد از زایمان طبیعی که کم ترن چه درد هایین و چقدر زمان میبره بدن هیچ دردی نداشته باشه و به حالت نرمال برسه؟